background: url('http://www.johnny-tapete.de/system_upload/images/modulo2dev_produkte_00000912_2.jpg') repeat;

Grattis Emma 19 år

Jaha, då var det två dagar kvar innan nyår. Jisses.
Håll med om att detta år har gått bra fort alltså, på gränsen till sinnesjukt! Jag känner mig jäääkligt taggad på nyårsfesten  jag ska ha men jag är samtidigt lite rädd. Så pass rädd att jag hade oregelbunden andning på bussen in till jobbet idag. Fick liksom anstränga mig för att andas korrekt och då började det ju göra ont efter ett tag eftersom jag ansträngde mig. Skitsamma! jag är lite rädd för vad folk kan göra. Jag menar..ingen får spy i trappuppgången eller störa mina grannar mer än vad själva musiken kommer göra. Om det håller så kommer jag bli helnöjd. Bara jag själv kan slappna av och faktiskt ha kul. 
Nej men det här kommer bli skitbra! :D

Föressten!
Jag fick COLDPLAY biljetten i juklapp!!!!!!!!  


på riktigt

Det är helt sjukt vad jag är ute sent iår med julklappar! Det hänger verkligen på att jag ska hitta alla idag annars är ju jag så gott som stekt. Som tur är vet jag dock vad jag ska ge till hälften av människorna redan, men det gäller ju att hitta det också. Den andra hälften som jag inte har någon aning om vad jag ska köpa till är barn. Visst! man kanske kan tycka att "men vadåå? det är ju bara köpa någnting" men jag ska säga det att det fan inte är så jävla lätt. Är det nämligen några som är på riktigt ärliga om vad dem tycker om presenten är just barn. Man ser det liksom på dom. Fast det är inte den enda anledningen till varför dom är så svåra utan för att deras utbud är = noll. Antingen kan dom få kläder eller leksaker. Hmm kläder går fetingbort för jag har ingen som helst aning om vad någon har för storlek, sen växer ju dom små liven så fort med. Leksaker är ta mig tusan det ända man kan köpa men vad händer då istället? Jo..det finns ju för fasiken bara junk. Förstår ni att jag är lite irriterad på den fronten. När man går in i en leksaksaffär finns det ju bara aningen krigsgrejjer eller en massa girlie girlie. Visst finns det även saker där emellan men till vilket pris? på tok för mycket! Uj uj uj. Så synd det är om mig.

God jul Annars ;D




Spöken

Jag tror på andar och spöken.


Och det känns riktigt bra att få ett svar på saker som har stört ens vardag, faktiskt.


fadder

Nu har man gått och blivit fadder också. Jag hade tänkt på det ett tag och ja, faddergalan fick mig att slå till som en och annan svensson. Men herregud, jag tänker vara stolt för det här. Två hundra spänn i månaden och jag faktiskt räddar någon där ute :D hoppas det blir i Afrika så jag kan hälsa på ungen, fast givetvis går det fint i ett annat land med!

nyår

Jag funderar seriöst på att ha nyårsfest. På riktigt! det skulle bli som versta inflyttningsfesten 5 månader försent. Det låter bra.

tomtar

Idag ska jag hem till min far, alltså hem till mitt absoluta barndomshem. Det känns bra men ändå inte riktigt hundra procentigt. Det är nämligen så att min far har tagit kontakt med ett medium, ni vet en sån som kollar andar och grejjer. Hon kommer på måndag men redan nu i förväg har hon ringt och berättat saker. Det är så jävla creepy och jag är stört glad att jag inte bor hemma längre, det hade nämligen tagit knäcken på mig.

Hon påstår iaf att det bor tomtar i vårat hus, så många att man krockar med dom hela tiden. Jag vet det låter lite skumt men herre vad det huset har aktiviteter. Hahah nej nu fick jag lust o skratta lite...


Singer forlife

Nu ska jag banne mig köpa mig en symaskin..det får nog bli en fin julklapp till mig själv. Har du lust så kan du kolla in den här ---> http://www.halens.se/ProductPage.aspx?pid=032554&mid=339

Versta Singern till versta bra pris :D


Jag vet faktiskt också vad jag får i juklapp av min far och styvmor. Och såhär glad är jag för det.




viktigt att tillägga är att denna man är fruktansvärt snygg också och det är inte bara på grund av hans  tröja

Hehe

I dream in emails, worn out phrases
Mile after mile of just empty pages

You Must

Jamen igår kom ju jag hem från England trots allt. Och jag menar verkligen trots allt för ingenting gick som det skulle på vägen hem. Vi hade ju förvisso hur mycket tid som helst på oss när vi väl var på flygplatsen. Ca. 3 timmar för att vara precis. Meen nej, det var nya incheckningsmetoder och våra namn fungerade inte. Jag blev stoppad i tullen och dom visiterade alla kroppsdelar trots att det var mina armband som pep. Dessis handbagage tog dom också åt sidan och visiterade jättelänge. Vi hade verkligen motvind hela tiden och plötsligt märker vi att vi har fem minuter på oss innan planet går. Givetvis står det då på biljetten att vi ska gå på gate 55 vilket senare visas sig betyda 49 och när vi väl märker det så är klockan tio i sex. Planet skulle gå tjugo i. Hehe, men vi kommer iaf till gaten och min mamma börjar härja. "YOU MUST SLÄPP OSS IN" "WE HAVE CHILDREN AT HOME" hehehe, fantastiskt. Jag skämdes inte ett jävla dugg, nejnej. Sen kom den räddande ängeln som drog oss i armen och sprang med oss ut på plattformen och tröck in oss i flygplanet. Flygplanets människor kollade surt och några tanter förbannade oss. Det var verkligen en upplevelse och som vi sprang pantertanterna och jag. 

Kul har jag haft iaf. Julshopping i mängder och det är såååååå skönt. Dessutom har man ju gått stört mycket. Det känns liksom som man inte har strechat i hela sitt liv.

Men nu har jag en trevlig resa framför mig, not. Det är stopp på röda linjen så jag måste ta en fucking ersättningsbuss. Mmm underbara sthlm. Verkligen.


Hemma i det ursprungliga hemmet




...ser jag ut såhär när någon talar till mig, och jag kan fan inte rå för det.

tillfälligt hat

Nu ska jag vara så där jävla bitter igen. En sån där bitterhet jag faktiskt försöker komma ifrån. Men det finns tamefan en sorts kvinnogrupp jag bara inte klarar av. Det är den typen som är 25+ och försöker vara så jävla bra. Det är dom som envisas med att ha ett par vattentäta termobraller när det regnar med en likadan jacka i samma läkra kulör, har nytvättat krulligt hår som dom kramar hela tiden med fingrarna så det ska bli ännu lockigare, har glasögon utan bågar dvs. genomskinliga bågar eller bara glas med två pinnar som går bakom öronen, håret i en fin inbakad fläta med en massa hårnålar som stramar åt det lite extra som dom sedan känner på ofta för att se om det "sitter". Dem trycker även ner stolsryggen på stolar om man kan på bussen, allt för att få en mer liggande position och även det gör dom ofta och hårt. När dom rör vid saker så ser man deras långa välskötta fingrar som liksom smeker sakern i fråga. Roligast är om någon skulle vika ihop sin halsduk för att använda som kudde på bussen, herregud vilken perfektion.  På något sätt försöker dom se så jäkla självständiga och snygga ut. Alla har namn som Anne-lie, Karin, Helena eller något liknande och jag kan inte för mitt liv sluta hata det.  Jag skulle vilja för en gångs skull se deras morgon gå åt helvete.
Seriöst, kvinnor med en sån "fräsch" yta får mig att vilja kräkas.

Fantastiskt

Jag vet inte, ska man börja skylta med den här bloggen för att få typ en läsare till? jag är lite tveksam till det men vadfan, varför inte liksom? måste jag göra det till en sån big deal?

Skitsamma. Idag har tydligen min bror opererats. Det var inte så kul när jag fick det samtalet för jag trodde jag skulle börja hetsgrina utan att ens veta varför han hade opererats. Men när jag fick reda på det så ville jag nästan brista ut i skratt, fast det kanske inte var så kul egentligen. Pojken hade fått en böld på skinkan..mer säger jag inte.

Mmm och i just denna stund sitter jag och biter på en kärna som fanns i mandarinen. När jag liksom kom in i den spreds en extrem besk smak i munnen så jag spottade ut den.

Föressten! min syster fyller fett med år idag. Hela 25 bast, tror jag. GRATTIS till henne. Hon är fantastisk.

RSS 2.0