background: url('http://www.johnny-tapete.de/system_upload/images/modulo2dev_produkte_00000912_2.jpg') repeat;

trams och telefon

Idag har jag försovit mig till tvätt-tiden men det gick bra, jag hade nämligen valt den tvättstugan med snabba tvättmaskiner. Och det ska jag tala om för er. Det är så jävla underbart när maskinerna bara tar en halvtimma!

Annars sitter jag och lyssnar på Mew's nya album. Dem kommer tydligen till sverige snart. Det känns ju sådär att man vill se tre band som kommer inom snar framtid när man inte kan rent ekonomiskt. Mew, Depeche Mode och Muse. Meeeeeeen, jag får göra mig mätt på att jag faktiskt redan sett alla så det är inte världens undergång.

Annars kan väl någon ringa min hemtelefon. Haha, man kan inte ringa från den bara till den.

Yehyeh, ska till min pappas jobb sen och städa. Tänkte låna telefonen där och ringa ett extrajobb som jag fått på tråden. Haha, jag är på men det känns märkligt att den tjejen jag ska ringa har gått i min grundskola och vi var väl inte direkt vänner. Meeen, jag ska inte vara bakåtsträvande. Jag behöver detta!



GRATTIS TILL CLARA OCH JOHANNA 20 ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!

förfest och träsmak

Hello!

Gårdagen vart mycket lyckat och underhållande. Det var en hejdundrans förfest här hemma hos mig med en massa gamla ansikten som man inte sett på ett bra tag. Jo det är sant. Med gamla ansikten menar jag att det är en jävla fart på 90-åringar faktiskt. Okej, det där var inte ens kul. Nej, men man kanske hade saknat vissa osv.

Vi gick sen ut och gjorde Uppsalas gator osäkra. Not. Vi gick till en krog vars namn jag inte ens tänker nämna. Jag kan bara säga att min framtida son inte kommer få heta William. Det kommer nog inte göra gott eftersom krogen med samma namn inte är allt för älskvärd. Men dem har bytt skiva iallafall!!

Hursomhelst, det var trevligt ändå. Massa bra prat, joels klättring på väggarna inne vid toaletterna, mitt försök till att börja bråka med en vidrig hårdrockare som bara var allmänt egenkär. (Jag hatar Metallica okej? det är inte så mycket jag kan göra åt saken). Sen hem och försök till efterfest? nä, vi hamnade på stentrappan med tre 15-17 åringar som hade gått med på att köpa typ 18 grams "gräs" för 2200. Synd bara att det var Salvia. SOOOOM jag skrattade!

Och nu.....sitter jag hemma en lördagkväll. Har träsmak i arslet av denna soffa som borde vilja ge mig en trevlig stund framför teven. Speciellt nu när jag har så många kanaler. Ehh, vad jag försöker säga är att jag vill titta på teve men sitta skönt. Fast det suger över lag, det är inte allt för kul.


Jag och Clara strax efter att jag trampat på ett häftstift.

Emma, Johanna, Clara, Lisa och Johan

Fredrik och Lill Johan

Jag med en alldeles för fet lugg.


Winston

Alltså jag förstår ingenting. Imorse skulle jag lyssna på musik i min Ipod men nej, min lilla hörlursknopp gick inte att trycka in i själva ipoden. Jag bah åhnej, jag har tagit fel hörlurar. Men nej, det hade jag ju inte. Det gick bara inte och typ som om jag skulle bry mig. Jävla Ipodskit. Tackar vet jag min gamla Jensa of sweden.

Nu ska jah röka en Winston Light som är starkare än vanliga john silver. Undrar just då bara hur mycket starkare en vanlig Winston-cigg smakar? Den skulle inte jag vilja röka en varm sommardag.




Jag röker dem för att dem är helvita och det är snyggt. Men nej, det är inte mentol. Fy helvete om det skulle va det...

shubre






Just nu

Ja... för tillfället sitter jag med min kaffekopp på jobbet. Har precis intagit en lunch som jag lagade igår vid halv tolv tiden, efter sista Prison Break avsnittet.

Jag är inne i en period då jag tänker mycket känner jag. Tänker på min moster som är allt annat än frisk, faktum är att hon inte har långt kvar alls och det gör en nedstämd och ledsen. Sen tänker jag mycket på min egen livs- situation och vad jag kan göra åt den. Jag tänker också på vad det är som gör att folk tror på den där guden inom kristendomen. Han är ju bara något slags fenomen med helt fel budskap. 

Pengar är något jag också tänker mycket på. Jag befinner mig i ett läge då jag faktiskt hatar dem.

Jag skrev en lång anledning till varför jag hatar dem men det blev för komplicerat så jag suddade det.

Jaja, fest för Clara på fredag. Förfesten ska vara hos mig har hon bestämt och Johanna och jag ska sälja saker på tradera idag.

Möblerade om lägenheten igår föressten. Vart riktigt bra faktiskt. Känner mig nöjd över mig själv.


Coldplay

Ja, Coldplay igår var alldeles fantastikst! Liiite bättre platser kunde man ju haft bara för ultimat känsla. Men men, man kan ju inte få allt här i livet som det heter.

Bästa låtar: Politik, Fix you, och Talk

Jävligt kul att göra något med sykonen liksom, det måste göras oftare.

vardagligt skit

Jag är ett pucko sha-la-la-la-la! Jag har packat med mig en massa saker till jobbet för att åka till pappa idag direkt efter jobbet så jag tillsammans men mina syskon kan åka i till Coldplay på lördag. Men nej, då glömmer man själva Coldplay biljetten och måste åka hem igen efter jobbet och seeen hem till pappa. Och inte nog med det så glömmer jag även min matlådsjävel som jag aldrig har glömt. Seriöst, jag har verkligen aldrig glömt den. Så här är jag i Stockholm med en bedrövligt tung packning och utan matlåda och jag finner det inte ens som en kul grej.

Men vad jag däremot har är en lapp till Nordeabanken som säger att jag ska ha 312kr där. Så ja, det blir till att trava upp till Karlaplan och försöka få ut dem så kan jag iaf köpa mig en lunch. Och sen ska jag åka hem efter jobbet och hämta Biljetten och äta upp min matlåda till middag. Så det funkar väl.

Sophie, min kära syster- Ringer du mig om du inte jobbar? såg sms:et imorse ^^

DM

Jehu! Depeche Mode kommer tillbaka till Sverige i januari och eftersom jag missade dem på Arvikafestivalen så får jag allt ta o kolla in detta.
Det jobbiga är bara att det är inte så många som är villiga att beta för dem. Måste hitta någon att gå med liksom...


Tjii fick jag

Hela denna dag har varit skitig. Jag har verkligen inte tyckt om den en endaste sekund. "Jobbet" har varit sinnessjukt nedlåtande och mitt humör har formats därefter. Alltså denna kvinna ska jag väl säga, det är ju trots allt inte hela företaget som driver mig till vansinne utan hon, bara hon.  Det har gott så långt att jag vill henne illa. Jag skrattar inombords när jag ser henne slå i en tå eller bryta en nagel. Men tro för all del inte att jag vill hata henne. Jag har praktiserat allt för mycket Dalai Lama dessa grå dagar för att ens veta vad hata betyder.
(Hela den här Dalai Lama prylen är till för att försöka hantera mitt arga psyke. Han är så jefla smart!)

Hursomhelst. Jobbdagen tog slut och jag fick åka hem.

När jag kommer innanför dörren ligger där fyra brev. Tre feta från Comhem och ett mycket annorlunda brev. "Aha!" tänker ni och tror att det är comhem-killen som har knåpat ihop ett litet kärlektsbrev? Men nej, det ska jag tala om för er att det inte är utan något mycket bättre. Jag fick ett brev från Japan från min vän Fredrika som gifte sig tidigare i somras. Hon skriver om några fina saker och jag blir liksom rörd av den fina gesten. Som om inte det var nog så skickade hon med en underbart söt liten nyckelring som jag absolut inte har skärpan på här nere på bilden. Så jävla gulligt av henne alltså och exakt där kände jag att denna dag visst var värd att genomlida. På riktigt nu alltså. Jag tar inte ens i...

Så plötlsigt blev mitt lilla mickrade ris gott! Undrar nu bara vad jag ska göra med månadens sista cigg. Om jag ska röka hela på en gång eller dela upp den i två omgångar. Eller om jag kanske ska ha den som morgoncigg?




Den plingar väldigt fint också. Denna ska föra mig lycka. Eller?


Tuuur

Jag och min vanliga tur.

Jag tyckte att jag blev utkollad idag på t-centralen som vanligt. Blev lika arg som vanligt också. Hatar folk som bara glor osv. Men sen kom jag till jobbet, gick på min favorit toalett och ser att jag har en stor svart fläck på höger kind. En stor fläck alltså. Haha, jaja. Då hade dem iaf en anledning att glo. Kan dock inte svara på vad det var för svart för det var inte smink. Skumt är vad det är.


Godmorgon annars! Måndag och en ny vecka väntar med en Coldplaykonsert  mot slutet. Kanske inte blir så mycket bättre?


lite fnittrig

Man undrar ju var jag håller på med? haha, helt plötsligt känns det som att jag blev vuxen.

Det ringer på dörren klockan kvart över nio på kvällen och jag ligger för dåvarande i en hyfsat degig position. Jag var i ett läge då jag precis var på väg att antingen göra matlåda eller ta en dusch eller kamma håret inför duschen. Men jag öppnar dörren, tror att det är någon som gått fel.
Utanför står ju förståss en söt kille som säljer comhem och frågar en massa saker med sin dialekt. Jag blir asnervo och bah "ehhh, ja, jag har en tv, en tjock tv. Vill du att jag ska betala tv-licensen eller vad handlar det om?" Jag genomgår försåss också någon form av inombordspanik med tanke på att jag vet att den söta killen kan se min smutstvätt i hallen och all reklam som ligger innanför dörren som jag står barfota på. Jag tackar mig själv för att jag åtminståne inte står utan smink eller endast iförd en handduk.
Hursomhelst. Jag lyckas bjuda in honom och vi pratar på som om vi kännt varandra i hundra år. Han förklarar en massa om det han säljer men vi pratar även om annat. Vi skrattar och säjer saker som "tur att jag har så städat" medans jag shyfflar bort dagens och gårdagens frukost från bordet. Han säger att det ser värre ut hemma hos honom och jag tror honom. Han kan ju nämligen inte vara så mycket äldre än mig och jag vet på nått sätt att killar kan ha det tuffare med städningen.

Jaja, vi pratar på och han säljer in sig totalt hos mig. Inte bara med sitt jävla comhem paket utan även med hans yttre. Jag fumlar med pennan när jag skriver på två papper utan att jag läst igenom. Tankegångarna gick. Jag tänkte, fan, varför ska min handstil bli så sinnesjukt ful just nu?vad är det jag skriver på? har jag råd med detta? shit, han har sina viktiga papper på några frukost smulor, hur ser jag ens ut? hur luktar det här inne? Åhhhneeeej, han sitter vid en fimp som ligger på fönsterbrädan. Den måste ju verkligen lukta. åhnej, Han tror väl inte att jag flörtar? eller gör jag det? HAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

Jag vet inte vad min slutsats är men jag är ganska så säker på att han kommer komma ihåg mig, och jag honom förståss. Inte kär, bara lite fnittrig.

saaant!

Analys:
juni 9
6 = 6 9 = 9
1989
1 + 9 + 8 + 9 = 27 = 2 + 7 = 9
Slutresultat
6 + 9 + 9 = 24 = 2 + 4 = 6
Livsväg 6, den ansvarsfulla bohemen:
Sexor trivs allra bäst i vackra miljöer där det råder harmoni. Det egna hemmet har en stor betydelse för dem, där tillbringar de mycket tid. En dålig egenskap kan vara att de lägger sig i vad andra gör alltför mycket.

Som sexa är du troligen kreativ och har en förkärlek till konst. Du är duktig på att skapa balans omkring dig, vilket är till hjälp när du samarbetar med andra människor. Att vara den som har stort ansvar har du ingenting emot, och detta tillsammans med att du är så välbalanserad skulle göra dig till en bra lärare. Dessutom har du en röst som tilltalar de flesta. Du är även lojal och avskyr orättvisor. De vänner du har behåller du troligtvis hela livet. För dem ställer du gärna upp om de behöver goda råd.

Du kan vara väldigt moraliserande och ha synpunkter på sådant som du egentligen inte har med att göra. Detta är något som andra kan irritera sig på. Även en viss tendens till oro över småsaker kan vara negativt.




SÅ JÄVLA SANT.

gör inte så mycket

Ojoj, vad jag grät som ett litet barn till Prison Break igår. Det trodde jag fasiken aldrig att jag skulle göra. Men jag förstår ingenting? Det var liksom färdigt och så. Dem vart ju fria och man fick se "fyra år senare" men sen bah "Prison Break är tillbaka nästa måndag igen". Ehh? Hur ska dem möjligtvis kunna fortsätta? jag har ju hört rykten om en till säsong men vadfan ska den handla om, seriöst?

Jaja, jag får väl se efter. Det är ju inte direkt så att jag tänker sluta titta nu även fast en viss person inte kommer vara med.

Föressten! jag tog en korsords tidning här på jobbet igår. Bläddrade lite i den och såg till min glädje att det var en bild på Howlin' Pelle i sitt esse på musik-korsordet. Det finns även lite publik med på bilden och jag fick bara en känsla av att jag skulle kunna vara med, och mycket riktigt! Där står jag och min vän Emma längst fram och gapar.
Det är inte alla som är med i aftonbladet två gånger på en vecka^^ Sen att jag är förminskad till typ 1mm och inte går att urskilja gör inte så mycket.

just another day

En viss trötthet har infunnit sig i min kropp. Jag vet inte om den är här för att stanna för det verkar ju inte hjälpa med att faktiskt sova. Man kanske skulle behöva lite semester, vad vet jag?

lovely!

Okej, nu säger jag detta lite sent men jag är fan inte sann på morgonar. Denna morgon vart jag avkastad från tåget. Jo! det är sant. Eller tja, en mildare variant då men ändå. Snipp snapp slut, du får inte åka mer. Vi släpper dig här på Arlanda utan pengar. Ni undrar varför? För att jag inte hade ett giltigt kort sas det.


practical joke

Haha, det är inte sant vad jag är bakom flötet idag. Relativt smart passar för en gångs skull in och säga till mig.
 
Imorse gick allt enligt planerna. Jag vaknade, fixade, åt frukost och cyklade till stationen. Jag hade försvit mig lite men skulle hinna med samma tåg som jag brukar. Jag hann, satt och sov lite till och från och byttet tåg i Upplands Väsby. Jag vart förvånad över att tåget var i tid men tänkte inte så mycket mer på det. När jag väl kommer fram till jobbet möter jag min vän Ida i korridoren som frågar om jag hade trevligt igår och om jag hade försovit mig för den sakens skull? Jag bah "näääe, ja vi hade trevligt men nej, jag har inte försovit mig. En kvart bara men jag hann med samma tåg" Sen säger hon någonting som jag inte tar in för jag tänker på en massa saker. Är fullkomligt borttappad i huvudet. Vi går iaf och hämtar lite te, småpratar, väntar på tidningarna och går runt lite. När jag sedan väl sätter mig vid skrivbordet och tittar på klockan utbrister jag "oj, är klockan redan tio!" "Hur länge var vi och hämtade te och tidningar?". "Ehh, i tio minuter" svarar Ida. "Du kom ju precis". "Jaaa, men då går den här klockan fel, inte fan kom jag halv tio heller" "Jo Sara, det var därför jag frågat dig om du försvot dig!" och så skrattar hon, Ida. Jag förstår ingenting. Jag gick upp en kvart senare bara eller vadå? Har jag gått upp en timma senare? Har jag inte förstått av alla klockor jag har tittat på påvägen till Stockholm att jag har varit försenad? Varför skulle dem spela Beverly Hills låten för mig när jag kom? Är det så mycket drama med mig verkligen? VART FAN TOG DEN DÄR TIMMEN VÄGEN? jag skulle ju vart här halv nio. Jag förstår verkligen ingenting. Det känns för mig som om någon kör ett litet practical joke och har bytt ut var enda klocka i stan. Jag förstår verkligen ingenting. Och mitt i all denna förvirring står en massa folk och skrattar åt min hopplöshet.

veckans flow

Hello! känner att det är en hyvens vecka, jag är inne i något slags flow liksom. Alla som är roliga är på jobbet, resten har semester. Min kompis Clara sover över trots att jag jobbar och vi spelar Super Mario och Pokémon, kollar Seinfeld och äter godis. Det känns mycket tillfredställande att ha det kul på jobbet och hemma för lite ombytes skull.

Idag ska vi alla 4 hänga föressten. Jag, Clara, Johanna och Emma. Förstå att det var 8 månader sen sist. Fatta! Får man liksom vara nervös, för det är jag.
 
Sen är det även gratis konsert i Uppsala imorgon med Timbuktu och Damn. Seriöst, så jävla bäst. Sen får jag ju inte glömma att säga att det är Uppsala Reaggefestival i helgen vilket betyder stadsparkhäng. Hoppas nu bara vädret håller sig för då skulle hela skiten bli så jävla komplett.


bild från ekuriren.se

lättroad idag


värt!

Det här är inte sant? ska jag ha en reunion med mina bästa tjejkompisar i uppsala eller ska jag ha en reunion med mina bästa tjejkompisar i uppsala??? det är frågan det. Vi ska ha det, på onsdag. Är någon glad eller är någon glad? det är frågan det.

















:D

piercing

Haha, Fail. Jag tog ut min piercing i underläppen nu när jag åt soppa till lunch för allt blir så mycket lättare då. Jag la den visst på min servett och slängde den också. Sen gick jag och rökte och nu när jag tänkte stoppa tillbaka den så har dem precis varit och tömt papperskorgarna vilket betyder att dem slängt den stenhårt. Haha. Förstår ni? kuuuuul. 

slowmo

En ny vecka på jobbet dårå. Denna vecka blir till att vikariera för vikarien. Det  blir ju roligare arbetsuppgifter och mer flow kan man säga. Det är bara en sak som stör mig och det är at hon lämar en massa meddelnaden efter sig som pikar och gör en sur. Varför ska det ens vara nödvändigt? kan man inte bara släppa saker känner jag lite..

Jaja, hursomhelst. Helgen har varit kanonbra, det var endast gårdagen som fick mig att bli lite slow. Tanken vara att jag skulle städa men efter en rensnig i bara en garderob orkade jag bara ta toan med. Inget annat. Festen hemma hos min moster var också greyt! Det var lite tårar, lite bråk men även mycket roligt. 

Föressten, kollade på "Det Okända" igår. Helt vidrigt! och idag är det Prison Break :D 


RSS 2.0