background: url('http://www.johnny-tapete.de/system_upload/images/modulo2dev_produkte_00000912_2.jpg') repeat;

kvistfritt kvastskaft

Ja, här sitter jag och håller på att bli riktigt jävla förbannad.

fredag på franska

" Trampat på ett häftstift? ja den resan har man ju gjort"

Hahahahah, från ingen stans.

mannen här är jättenöjd

Snart, snart, snart kommer lönen och jag bah wihuuuu! 5000spänn bort på engång. Och vad får man för det? Bo ensam. Är det värt det? Ja, jag tror det.

Men vad vet jag? det kanske inte är det sen när jag ligger där på golvet med en massa blod uppåt väggarna. När jag har i ett impulsivt ögonblick försökt byta plats på sakerna i mina översta köksluckor och snubblat ner för stolen. Eller när jag berusad kommer hem och bah va fan är nyckeln? eller när jag bajsat på toan och inser att pappret är slut och är i desperat behov av ett par servetter som ligger i städskrubben i köket. Eller när jag känner att jag inte tänker plocka ur diskmaskinen en gång till denna vecka, kan någon annan ta över? eller när jag behöver utagera mig på en oskyldig människa när jag är arg på någon/något helt annat.

Haha, patetiska jag. Aldrig riktigt nöjd va.


Britzley in my heart

Nu vart jag faktiskt glad. När jag kom till jobbet för 20 minuter sedan så hade jag fått en ny skrivbordstol. Tidigare hade jag en sån där billig från IKEA. Visst, den fungerade ju men sitter man 8 timmar framför en dator ibland så vart den inte alls specillet skön i längden. Men nu! nu jädrars har jag en "Britzley RELAX" och jädrars så skön den är...

Jag säger bara:

Armstöd höj och sänkbara
Svankstöd
Vinkling av sits
Justerbar viktinställning
Sitdjupsinställning
Nackstöd

Och en massa annat nödvändigt ont. Hehe.

oh sweet sunday

Sara. Vad exakt är det du gör när söndagen kommer påsmygandes? När vädret är så fint så man engentligen bara borde ha en trevlig picnick i goda vänners lag? När humöret är på topp men du har ingen att dela det med?

Eh, jo. Jag tar på mig fina kläder som jag tycker att jag ser smal ut i. Öppnar balkongdörren och försöker röka en cigg med min hosthals. Ingen vacker syn men jag är ju ensam. Jag dansar till Frank Sinatra och inser att min döda farfar är som närmast då. Jag äter även icas pommes som jag väljer att doppa i mycket Heinz kertschup (okej jag orkar inte stava rätt). Tänker även på att jag borde vara norsk. Dem skulle behöva en spjuver som mig på en dag som denna. Jag menar, norsk seger i eurovision OCH en nationaldag. Kan det bli bättre? framförallt skulle jag ha snäppet roligare där. Men nej, jag sitter i min lägenhet i Uppsala och försöker underhålla mig själv. Planerar lite 20- års kalas då jag med jämna mellanrum måste ställa mig upp och slå på nått. Jag vägrar fylla 20, men jag måste. Jag tänker även på dåtiden. Vad saknar jag? och hur hamnade jag här?

Ja, sånna saker... (hade även tänkt lägga upp en bild här men nej. Just det, jag har en cp mac)

GAH!


ujujujuj...

Vad är det som händer? varför luktar alla så gott?

nä, far åt helvete

Okej, jag får panik! Det är seriöst bara 35 dagar kvar tills jag fyller 20 år! Asså det är ju ingeting!!! det kommer gå svinfort.

Fanfanfanfanfan. Jag trodde denna ångest för att bli äldre hade lagt sig men ikke. Jag pallar inte. Jag kan inte vara 20 år. Det funkar bara inte så...

äsch

jag har bara mens.

Jag vill inte

Just nu känner jag en stark vilja att dra mig ifårn den här staden illa kvickt! Det känns som att jag kan den nu, det finns inget mer utav den jag vill se. Ärligt, jag behöver nått som gör mig glad. Jag orkar inte hålla på med dessa dagar som inte leder till någonting. Det känns som att inget känns tillfredställande nog. Det jag däremot vet att jag behöver är en resa iväg, själv. Miljöombyte, nya människor och framförallt ärligt glada människor som kan smitta av sig på mig.Det är just det jag behöver. Jag behöver bli fett glad.

RSS 2.0