background: url('http://www.johnny-tapete.de/system_upload/images/modulo2dev_produkte_00000912_2.jpg') repeat;

Sushi-häng

Jag säger bara Yes! idag kom något. Jag vet, äckligt att dela med sig kanske men jag känner att jag måste.

Igår var jag på After Work. Trevligt? Javisst. Drack lite öl och började prata på där. Inte det att skämde ut mig, mer att dom kanske är ovana att höra mig prata om såna vardagliga saker. Haha, men det var lite kul. Kände bara att jag och Ida satt på fel sida av bordet. Råkade nämligen hamna vid en man som är så otroligt självbelåten och ser ner på andra männsikor. Och finns det något som jag har kort stubin på så är det självbelåtna leenden. Herregud! Jaja, nog om det.

Köpte en klänning som jag spanat in på H&M också. Ska ha den på firmafesten nästa fredag. 149 kr, jo jag tackar ja!

(Om man undrar vart jag fick dem pengarna ifrån så är det från mina kängor som jag lyckades sälja igår)

Sådärja! Nu ska jag snart ner på stan och möta Clara. Hon ska shoppa upp sin lön och jag ska titta på. Sen åker vi hem till henne och käkar Sushi! Gosh! Det var verkligen inte igår...



gammalt sushi-häng.


Clara


Fräknig var man också.

 


men durrå!

Jag känner mig lite trött alltså. Sen vill jag ha min mens som har varit innestående nu i två månader. Min kropp är lite ur fuuuuunktion kanske!?

Snart får jag 800 kronor för mina Dr Martens som jag lagt upp på blocket! :D


weekend

Åhh Jisses Amalia vilken lååång helg jag haft.

Fredag: Var ute på Orange. Det var synth tema med halloween känsla. Herregud vilket jävla zombiehak! Jag menar, tänk er människor som i vanliga fall redan klär i sig i lack, massa smink och skor i alla former som får gå lös på ett skräcktema. Herre alltså. "Det var den ena värre än den andra" som min mamma hade sagt. Dessutom
kom en kille fram till mig som hade tjuvlyssnat på mitt samtal med mina vänner. Han lärde mig att det var "industri synth" som spelades och menade att jag kanske inte passade in där. Det var så otroligt skrattretande.

Lördag: Bio och mat med min syster, hennes man och Liam och Frank.

Söndag: Mamma ringde och väckte mig. Frågade om hon kunde komma och hälsa på med lillebror Emil. WONDERFUL! tänkte jag och steg upp. När dem kom åkte vi och storhandla för min matpeng på Willys. Sen hem till mig och käka korv med bröd och sen fika sålklart. Sen vart min mor rastlös och ville shoppa. Vi åkte därför till Gränby Centrum och mamma inhandlar ett par skor till mig. Åhhh, vad hon är snäll! Och nej, det säger jag inte bara för att hon köper mig ett par skor. Jaja, sen åkte dem hem. Det var en väldigt trevlig söndag.

Måndag: Vaknar, bakar en massa bröd, åker till pappas kontor och städar, åker hem, gör lasange, gör paj. Sen säckar jag ihop framför teven. Fy fan vad jag gillar Simon & Tomas men fint gör dom fan inte.

bildkälla: http://images.google.se/images?hl=sv&um=1&q=pixars%22upp%22&sa=N&start=18&ndsp=18


Heard them Stirring

Shubre, vad händer jao?!

Jag har varit på Bio och sett "Upp". Den var jättesöt och hade något sorgligt över sig men jag håller nog inte med om att det är den bästa "Pixar" filmen som jag har sett som alla andra säger. Menmen. Det var trevligt med en liten familjeträff iaf.

Frank hoppar sönder utspillna popcorn utanför.

 

En annan sak. Jag har drömt så sjukt vidriga saker denna vecka. Två mardrömmar och en dröm där jag vaknar av att någon ropar på mig. Låt mig förklara..

Jag sover fridfullt och skönt och plötsligt vaknar jag av att någon viskropar "Sara". Jag öppnar ögonen och svarar tillbaka "Ja, vad är det?" lagom högt så att den som står utanför min dörr kan höra. Det var bara det att strax efter jag har ropat så inser jag att jag bor ensam hemma. "Shit! Vem var det som ropade?" och "Vem är ute i mitt kök?" tänkte man ju förståss. Ja, vem var det som ropade? Vidrigt värre. Försöker intala mig att det var en dröm men får hela tiden en känsla av att det är ihopkopplat med min förra mardröm så jag blir snuskigt rädd.

Jaja, det kommer med om helgen.


här slår det slint

Ojoj, vad arg jag känner att man kan bli på männsikor som tappar fattningen och låter sin ilska/surhet gå ut över andra människor. Jag är inte ens inblandad i skiten, eller jo. Om jag vikarierar för den tjänsten men idag gör jag inte det, såatte..

Nej men det är klart jag kan hjälpa henne om jag vill men nu vill jag fan inte. Varför? jo för hon var riktigt jävla vidrig i sitt sätt att tala till mig. Hon fick mig att framstå som om det var jag som var boven och försökte pressa mig att gå in på en mail för att sätta mig in i problemet. Men jag svarar bara att, "Nej, jag har tyvärr inte lösenordet" helt jävla trotsigt. Jävla fitta ville jag kalla henne men det hade ju såklart inte varit trevligt. Nej, aldrig att jag hjälper ett sånt as.

Men herregud! vad håller jag på med? Nu låter ju jag min ilska gå ut över er på bloggen (ca. 1-5). Men okej allvarligt. Jag ber om ursäkt för det. Ni har definitivt ingenting med detta att göra.

Tjipp!

Hello!
Jag är faktiskt lite fett glad. Jag har länge grubblat på nytt jobb osv, och visst har jag sökt och så men det är ju inte direkt nått som nappar. Jag har genomlidit en viss stress över att mitt kontrakt skulle gå ut nu den sista oktober, så pass mycket stress att jag haft extrema magknip (utöver laktosmagen) och oro över att snart få bo som en jekla parasit. Jag har inte velat prata om det för jag har inte velat tänka på att det faktiskt skulle kunna gå åt helvete. Även fast jag vet att jag har folk skulle ställa upp. Nej, jag har tänkt att det finns dem som har det värre och att det alltid löser sig. Men ibland kan man bara inte vara så naiv(?). Hursomhelst så öppnade jag ett mail imorse som hade rubriken "Anställning". Det sög till något fruktansvärt i magen och jag tänkte att nu smäller det. Jag kommer få gå redan denna vecka. Kanske ska tillägga då att det varit en massa tissel och tassel om vilka som kommer vara kvar här vid jul och jag har varit bombsäker på att jag inte skulle få en fortsättning. MEN! som en tidig jultomte frågar min chef om jag vill ha förlängning i två månader och min reaktion blir så stark att jag bara vill springa och pussa han på kinden!

Det må hända att jag hatar mitt jobb på många sätt. Men jag kan inte påstå att jag hellre vill stå arbetslös än att faktiskt få in en liten lön som knappt går runt.

Såå, here I am. A Workingclass Hero? hahaha..nej men jag är lite glad.

Do you mind if we sit over there while I roll myself a ciggie?

Måndag och jag är ledig. Jimmy fyller år, så grattis till honom.

Helgen som var har haft inslag av lite av varje. Begravning, filmtittning, alkohol och bowling. Det har kort och gott alltså varit en helg av många tårar och skratt.

Men! måndag igen och mina pengar är slut....igen. Haha. Jag är så dålig. Konstigt nog är jag inte irriterad. Jag känner att jag ändå är rätt nöjd med tanke på att den sista hundringen flög iväg på en grön jacka som det bara sa klick med. Second hand 95 kr, jo jag tackar ja! Helt ny också men det roliga är ju att det är den femte gröna jackan som jag klickar med. Jag antar att jag har en förkälek till just sköna gröna jackor.

Näe, om man skulle ta och pallra sig iväg till min pappas kontor och städa lite. Har mest bara degat i sängen idag. Vaknade elva och gjorde frukost i sängen, låg och läste lite bloggar på datorn, läste lite i min bok jag fick ta när jag köpte jackan. Den är jättebra! "Brand New Friend" heter den och är skriven av Mike Gayle.

Jaha, nehej. Här kommer lite bilder för en gångs skull..


Mmmmm, äggmackor is the shit!


Kummin, hennes favorithäst var med såklart.

Larsson!


Lite sånt här


Madde asfull på Ica.



Discobowling, jag vann! :D


nasty

Okej, två äckliga saker idag.

- Nakna hamstrar som spyr upp det dem har i kinden.

- Solariebruna stockholmsbrudar med blekta tänder som står och pillar bort mat och putsar just tänderna när man pratar med dem.

hårig kanelbullensdag

Sådärja! då jobbar man en måndag då. Varför? jo för att jag tog ledigt på torsdagen för jag trodde att min mosters begravning var då men nej, den visade sig vara på fredagen och sen orkade jag inte justera om.

Igår kom ju min kollega Ida till mig. Vi gick på stan snabbt i Uppsala och köpte hårfärg och sen gick vi hem till mig i höstregn. Vi lagade soppa som var urgod med curry och gurkmeja (heter det så?) och sen började kalasandet med löshåret. Saken är ju den att hon har typ tok krulligt hår så vi satte i en massa mer krull och jag var lite skeptisk till att det skulle funka. MEN så bra det blev. Det är inte sant så fint det vart och guud vad bra jag är! hah! Även om jag kanske är dålig ibland på att klippa hår så kanske det är en trygghet att jag kan förlänga det sen ifall det blir dåligt.


bruna bitar

Good sunday morning old mate!

Har en fantastisk liten vaxpropp i mitt vänstra öra. Det brukar gå att justera det varje morgon genom att dra i örat på olika sätt men idag är det förjäves. Näe, om man skulle ta fram den lilla orangea pumpen och jubla för varenda brun bit som åker ut?

Annars så kommer Ida hit idag, en kollega! Mycket trevligt. Vi ska väl fixa lite löshår och äta mat och chilla. Det kommer nog bli en kul söndag.

RSS 2.0