background: url('http://www.johnny-tapete.de/system_upload/images/modulo2dev_produkte_00000912_2.jpg') repeat;

nej nu..!!

Jag visste det!
Jag kände på mig att detta skulle bli en dålig dag. Det började med att jag var tröttare än vanligt. Sen kom jag på att matlådan jag gjorde kvällen innan inte kommer vara någe bra idag för jag har blandat ihop den fel. Seeeen regnade det ute och exakt alla mina skor läcker in..seriöst. Väl på bussen somnade jag och drömde mycket konstigt och när jag vaknade var hela mitt hår superäckligt. När jag sen kommer till jobbet känner jag dömande blickar av två personer när jag går iväg för att göra en grej men inte nog med det!! När jag kollar alla mina communitys sidor för att peppa mig lite så har en liten jävla vidrig person skrivit till mig. Fy fan vad jag inte vill prata med människan! Jag vet inte ens om jag ska skita i det eller svara med en negativ ton. Visst, han ställer en lätt fråga, "hur är det?". Men ska jag svara ärligt eller inte?  Åh jävla skitpissbajs.

Yej!

Idag ska jag nog köpa en eller två böcker efter jobbet. Det blir nog andra Twilight boken och en annan.
Underbara bokrea och underbara lönedag!

tv tv tv

Hahahahhaha åhnej, jag pallar inte. Inom snar framtid kommer man kunna se mig på tv.

Nu är ...

Nu är frågan..Ska dom gifta sig eller inte? eller ska hon kanske säga av sig tronen? (säger man så..?!)
För mig spelar det ingen roll hursomhelst.

helgen

Ohh. Kära helg. What to do, what to do?

Fredag idag och jag jobbar. Egentligen brukar jag ju vara ledig men nej, man ska jobba. Konstigt nog stör det mig inte. Jag är inte alls på samma nivå som tidigare...kanske för att jag inte orkar bry mig? eller kanske för att jag grinade ut det mesta groll jag hade inombords inför min kära far och styvmor som hjälpte mig? hursomhelst känns det bra.
När jag kommer hem ska jag nog gå på ica och handla lite tacos, det vore fett gott verkligen. Seeen ska jag nog måla i mitt rum. Hm, jag vet inte om jag vill vara ensam. Jag vill inte ligga o dega iaf. Och jag vill inte gå ut. Jaja, det får väl låta tragiskt men jag gillar det faktiskt, att vara lite ledig liksom.

På lördag kommer iaf Clara och hon är ju trevlig :D


Oh no

Att vara med på tv eller inte?!

Woho!

Öpnnade H&M HOME idag eller?! feeett naaaajs :D

heltid

Ohh vad skönt det kunde vara om klockan gick liiite fortare just nu. För efter jobbet ska jag nämligen:

-Köpa nån grej till Johanna.
- Åka hem
- Gå av vid Ica och köpa Citron och Mjöl
- Komma hem och lägga fram torskfiléer.
- Panera fisk och göra potatismos till..
- Kanske hinna måla lite? om inte annat..flytta datorn till där var det är målat.
- Träffa Johanna.

Vore kul om jag verkligen hann innan man ska sova igen...verkligen.

Dessutom behöver jag skriva min ansökan, okey?! Här ska det heltidsjobbas i ett och ett halvt år!!!

mygosh

Okej? Nu har jag fått veta en sak här på jobbet. Lite förvirrad nu alltså. Jag vet inte ens hur jag ska tänka i denna situation.

Detta inlägg kanske inte ger så mycket men jag vill inte gå ut med vad det handlar om samtidigt som jag måste försöka skaka av mig tankgångarna lite..

Shit, what to do, what to do?!?!?!?!?

aggression osv

Jag blir verkligen pikad till döds här på jobbet. Det finns egentligen ingen som kan tala klarspråk med en här. Det är som att jag ska gå och känna på mig tusen saker och fråga själv om jag ska göra dom. Saker som ibland inte ens ingår i mina arbetsuppgifter.
Jag är så jävla less på den här skiten. På riktigt, det känns inte ens lite bra att komma hit på morgonen. Så fort jag kliver in genom den röda dörren slår liksom ångest som en jävla vägg emot en. Man får stå ut med dömande blickar, skitsnack om en,  prat över huvudet på en typ, "Ulla? Kan Sara göra det?". Eh....... varför frågar du inte mig, jag sitter ju trots allt här i egen person. Men det bästa är ju ändå att dom går bakom ryggen på en.

Samtidigt kan jag inte sitta här och gnälla. Det är ju bara plocka ihop sig och sluta om det skulle vara så. Men då får vi inte glömma att jag är en oerhört mesig tjej. Jag kan inte säga ifrån ordentliget eller bara sådär, säga upp mig. Nej.. istället sitter jag här och är snäll för jag vet att dom behöver hjälp med sitt jävla skitjobb här på avdelningen. Skulle jag sluta skulle det leda till en jävla massa jobb till dom andra. Jobb som dom anser vara förbaskat tråkigt men som ger dom jävligt mycket i slutändan.  

Det jag blir förbannad över är att jag är så jävla seeg på saken. Egentligen är det ju väldigt enkelt. Gillar jag inte jobbet och känner mig psykiskt sänkt av det så är det ju bara sluta. Vafan, det är ju min framtid och jag som bestämmer! Jag är ju trots allt 19 år och kan göra vad jag vill. Men då tillkommer ju bara tusen andra saker. Jag har ju t.ex en hyra att betala dessutom så kostar det ju en hel del att leva. Jag ser inget slut på det här eländet. Jag vet bara att mitt kontrakt går ut sista april och det vore bra om jag hade ett nytt jobb jag kan överleva på då. 

  


mantra


eh

Men margarinet heter inte Unilevel?
- eh näeee.

snaart

Okej ärligt nu. Jag mår nog allt lite dåligt, ska försöka ta mig ur det snarast.  

3 dagar kvar till tattuering :D


lite hö om pö

Kanske blogga lite? Ja, men då har man klarat av en till helg full med liv. I fredags tog jag hem min far till mitt hem sen stack vi och käkade asgod pasta i Gränby Centrum och sen vart det bio på Royal. Valkyria var filmen, bra men dock inte så övertygande. Det hela var nog Tom Cruises fel, han kändes inte helt rätt som en tysk officier liksom. På lördagen följde jag med min far hem till hem-hem, hela tiden med en baktanke. Vi stoppas nere vid busshållsplatsen, han får en ögonbindel och körs hem. Nu får han sitta i studion från klockan 2 till 6. Jag sticker hem, in i huset...fixar. Folk irrar omkring från sveriges alla hörn o kanter. Här vankades det fest, förståss utan min fars vetskap. OCH så roligt det vart då.. Det var verkligen hel-lyckat. God mat, god stämning, mycket alkohol, trevliga människor och oväntade saker. Så jäkla trevligt alltså...Grattis pappa 50 år kan man väl säga? :D Sen kom jag hem på söndag. Det kändes helt roligt eftersom jag hade städat en massa på fredagen. Kollade massa tv och insåg helt plötsligt att serien jag följer ibland heter Skins. Den ska jag nog köpa på box när den kommer in till discshop igen. hmm vad mer? tjaaa, idag måndag är det prison break. Sen är det ju också fyra dagar kvar tills tattuering. Hehe.

shit

Jahapp. Då var det 8 dagar kvar tills jag ska tattuera mig. Fredag den 13:onde is the shit.

lista

Fyra - saker - om - mig - lista  (snodd av fuckforever.devote.se)

A) Fyra jobb jag haft:
1. Mitt nuvarande
2. Skokloster camping som servitris (serverare?)
3. Visningstekniker på filmfestivalen Popcorn
4. Städare

B) Fyra filmer jag kan se om och om igen:
1. Clueless
2. Dangerous life of Altar boys
3. Titanic
4.  Hair

C) Fyra ställen jag bott på:
1. Skokloster
2. Bålsta
3. Sigtuna
4. Uppsala

D) Fyra TV-program jag älskar att titta på:
1. Inredningsprogram
2. Halv åtta hos mig
3. Prison Break
4. Vänner

E) Fyra platser jag har semestrat på:
1. London 
2. Berlin
3. Athen
4. Turkiet

F) Webbsidor jag besöker dagligen (nästan):
1. Helgon
2. Bilddagboken
3. Blogg.se
4. 1000apor.se



G) Fyra favorit-maträtter:
1. Sushi
2. Tacos
3. Min favorit macka
4. Min pappas fiskgratäng..

H) Fyra ställen jag hellre skulle vilja vara på just nu:
1.  Hemma i min säng och läsa
2.  Afrika
3.  Malmö, på en hårkurs.
4.  IKEA med en massa  pengar.


det är jag inte ensam om

Okej okej..jag väntar på nyheter från Uppsala. Jag vill nämligen veta vad som försigick runt området jag bor i. Jag kan inte säga om det var en polisbil eller brandkår men den höll på braaa länge och åkte runt. Det var liite läskigt va eftersom jag ändå bor lite där det kan hända saker..

Annars så håller jag på att läsa min twilight bok för fullt. Tappade lite lust och hade lite mycket att göra nu i helgen så den är definitivt inte utläst. Men igår...OJOJOJ! jag var som besatt. Det var bussresan in till jobbet, bussresan hem OCH väl hemma läste jag till klockan halv tio :D Ändå är den inte slut..kan det vara för att jag slår upp lite ord ibland?! kan det vara för att jag läser saktare vid romantiska scener :D  Jag vet inte men Gosh, killen är ju underbar..GAH! ge mig mest. hehe 

RSS 2.0