background: url('http://www.johnny-tapete.de/system_upload/images/modulo2dev_produkte_00000912_2.jpg') repeat;

weird

Veckans yougottabekiddingme: Kristdemokraterna har större 1:a majtåg än sossarna/vänstern här i Uppsala. Det tycker jag är konstigt. Och att Linda Skugge är kristdemokrat.

Valborg, coming upp, coming up!

Hello!

Här har ni en färsk uppdatering. Igår bakade jag massa bullar så det stod härliga till. Clara kom så hon, jag och David gjorde fiskgratäng. Den vart helt god, lite pepprig bara.
Idag har jag gått upp jättetidigt, tre minuter i åtta för att vara exakt. Varför? jo för att David gick upp då plus att jag vart lite stressad över att jag inte köpt alkohol till valborg än. Haha, det var ju inte helt nödnändigt att jag gick upp egentligen för jag har inte gjort något vettigt mer än att kolla på barnprogram, pantertanter och Bill Crosby show. Pantertanter, är det någon som sett eller minns den serien? Jag fick versta flashen när det dök upp på teveskärmen och redan i introt kunde jag säga vad dem hette. Jag mindes alltså  något jag förträngt.

Nu ska jag städa lite mer för Amanda och Jimpa kommer idag. Dem ska sitta och häcka i min lägenhet medans jag jobbar och då kan det ju inte se ut hur som heslt. ElleR?

Råkade glömma alla tre plåtar snäppet lite för länge i ugnen.


Målade lite innan fiskgratäng


Gjorde några shyssta tattoos






Här kommer natten

Här sitter jag i mörkret och gör äggmackor till mig och killen som är full like a kastrull. Sugen på oboy blev jag nu också. Undrar om festen i Bålsta vart lyckad?


åhmeh!

MEH! Kolla in Roskildes jävla artister! åhhhh vad dyrt.

http://www.roskilde-festival.dk/

Frajdaj

Produktiv dag. Gick väl upp vid tiotiden och dushade och käkade frukost. Klokan var tolv när jag och David pallrade oss till Gränby centrum för att handla. Det blev ett par strumpbyxor, underkläder, en billig klänning oh massor av mat, för 865 kronor för att vara exakt. Pjhuuu! Och inte hittade jag en present till min lillebror som fyller åtta år heller. Får give it i new try innan jobbet imorgon känner jag. 
Vi gjorde mat också. Haha, potatisgratäng med sås oh qournfile och jisses så gott det blev! :D

Föressten! Maria Montazami har en blogg! :D men det visste ni kanske redan. I like!
http://www.amelia.se/blogg/maria-montazami/index.xml?category=&from=&to=&next=0 





Mmm så storhandlat! :D

Torsdag

Jahupp, då ska man jobba om en timme. Eller tja, cykla om en timme. I snöoväder. I like it alooot!
Idag blir det på Royal så jag är lite pirrig. Har bara jobbat där en gång innan men det lär ju gå bra. Dem är ju ändå trevliga där. Men fan för det här vädret..det känns inte alls bra. 

Åh åh åh åh! Imorgon kommer lönen :D


Okej, you gotta be kidding me?

Veckans Yougottabekiddingme:

Till att börja med ska jag påpeka att det har regnat och varit ett allämnt vidrigt väder idag. Vad gör jag? jo jag och David står och röker på den lilla balkongen som jag har. Som från ingenstans kommer min granne gåendes med en sisådär sju plattor ägg, utan att överdriva. 7 x 24 (som vi alla vet att en äggplatta inehåller)!!!
Vi stod och funderade lite. Ska han göra världens största omelett, extremt mycket majonäs, en enorm smörgåstårta, 168 äggmackor? Nä vad vet jag, och allrahelst David? Vad kan man egentligen göra med så vansinnigt många ägg? Kom igen, hjälp mig!!! (Helt bloggigt)

19 April

Ahhh så skönt! har precis tagit mig en dusch efter att jag gått up ur sängen. Man blir bra trött av att jobba två dagar i streck med tiotimmars pass.

Just nu sitter jag vid mitt barbord och är röksugen. Tänker på vänner som är ute i världen och som inte kommer hem. Måste vara bra jobbigt det där. Det blir kul att se om det tänker regna aska också! Vi har en teori på jobbet om att det kanske följer med små microorganismer från dinosauriernas tid med i askan som sen regnar ner i ens hemstad. Uppsala känns som en potentiell monsterstad.

Har lite ångest också. Vet inte om jag ska på någon festival i sommar. Var ju helt bestämd på att det aldriiig kommer hända igen förra året. Såhär ligger det till. Skulle The Temper Trap komma till någon som helst festival i sommar så är jag rädd för att jag måste åka. Såhär ligger det till än sålänge om vad jag vill se hittils på diverse festivaler som jag kan tänka mig.

Arvikafestivalen- Iamx, JJ, Robyn, Donkeyboy, Babyshambles, Miike Snow, Kent.

Hultsfredsfestivalen- Erykah Badu, The Ark, The Hives, Teddybears, Empire of the sun, Miike Snow, Kent.

Peace&Love- JAY- Z :D, Mew, The Ark, The hives, Robyn.

Way Out West- Paul Weller, M.I.A, La Roux. 



Nu ska jag städa och fixa mig innan jag börjar jobba 16.30. YEEEJ!


Jag såg Shutter Island och förstod den

Man har en ledig dag och vill städa lite för att få lägenheten i form. Tar först tag i disken som väller över både här och där men då vill inte diskmaskinen fungera. Står på alla fyra halft inne i diskmaskinen och försöker blåsa liv i den med ett sugrör. Det slutar med att den bestämt sig för att bara brumma till mig så jag ställer mig snällt och diskar allt för hand. I hopp om att få något mer städat tar jag fram dammsugaren som snällt brukar sammarbeta, till viss del. Men nej, den tycker bara det är kul att ha en näst intill tom dammsugarpåse men ändå visa att den är full och därmed inte suga, alls. Ger upp lite smått efter att försöka hitta felen. Sätter mig vid datorn för att kolla lite facebook men vill det funka? nej. den enda sida som fungerar är blogg.se. Absolut ingen annan. Jag blir så ledsen, varför vill det bara jävlas?

Dessutom har jag en massa utspillt torkat superlim på hela vänsterhanden så allt jag tar i känns ytters obehagligt.

LAAAAAAAAAAAAAAALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Tisdag

Veckans Yougottabekiddingme: 300 kr tillbaka på skatten. Haha, så extremt fail när man förbereder sig mentalt på 8000 kronor.

Annars är det full rulle i min lägenhet denna vecka. Två småbröder, en kompis och killen jag hänger med bor i princip här. Nu kanske man kan tänka att det på något sätt skulle vara jobbigt, men nej, än sålänge går det fint och jag tycker tillochmed det är kul. Ska jobba ikväll också, det kan bli skönt.

Åhhh, jag är sugen på naturgodis!


Note to self

Är hemma, kollar på Skattkammarplaneten, har precis ätit gårdagens taco rester. Mmm, mitt hem ser förjääävligt ut.

Snygg, jag vet.


Uppdatering

Det här är alltså en liten uppdatering om vad som händer och sker just nu i mitt liv. Det känns som att det faktiskt har förändrats drastiskt.

Jobb: Jag jobbar på bio där jag har askul och trivs men får dåligt betalt. Dock ligger den i min hemstad så jag har ingenting att hänga läpp för. Typ noll kronor i resväg plus att jag inte alls blir lika stressad som jag vart av stockholm.

Familj/Vänner: Familjen träffar jag ju inte sådär överdrivet mycket. Har en lillebror som kommer och sover hos mig 1-2 gånger i veckan så det gillar jag, annars skulle jag bli knäpp. Vänner jobbar och går i skolan den tiden jag är ledig (eftersom jag jobbar kvällar) så där lever kanske inte livet. Kan ju hända att man ses på helgerna (Eller?).

Kärleksliv: Ja där har det hänt grejer :P

Intressen: Samma som förr..eh....Nej men vad gör jag om dagarna? Jo jag går upp tidigt, kollar på barnprogram oftast, dricker kaffe, handlar, hänger med D.A.V.I.D, städar, tvättar. Låter inte alls så kul nu när jag skriver ner det. Eller jo, David är kul. Han skrattar jag mycket åt.

Påskägg jag fått av David. Hah! Killen vet vad jag gillar. En liten härlig kylskåpsmagnet, jo jag tackar!

Titta där har ni mig också! Jag är egentligen glad på denna bild men jag tänkte att ni kanske skulle vilja veta att jag skulle vara lyckligast ifall jag hade såna där kinder. Inte kul? nähä ok.

 

 


HEY, HEY, HEY!

Det är inget dåligt aprilskämt, jag är verkligen tillbaka. Tror jag..jomen det här ska nog fungera. Huvudsaken är att bloggen ser liiiite annurlunda ut.

Mmm, känn på denna låt. SKRUVA UPP!


RSS 2.0