background: url('http://www.johnny-tapete.de/system_upload/images/modulo2dev_produkte_00000912_2.jpg') repeat;

Fredag kväll

Helvete vad skönt med helg. En hel dag ledig imorgon, mhmm, looking forward! :D

Vad ska man göra? 
Helst skulle jag vilja passa min lillebror, gå på bio och sånt där, men jag vet inte. Det blir väl en helt vanlig dag, det är ju knappast som att jag känner av helgen när den väl är här. Så imorgon är bara en vanlig dag.

Hah, det där lät ju lagom pepp. 

Oj, nu kommer en full kille hem.
 

smashedtomatoe

Ohh så glad man blir när man har skrivit ett långt inlägg och datorn bestämmer sig för att typ radera det. Det är sant, det är det som är så fantastiskt!

Jag satt iaf i det inlägget och beklagade på att jag bara har en sak i mitt huvud just nu. Alltså hur jag på något sätt ska kunna tjäna pengar? Jag har fått kassa timmar denna månad på jobbet så allt kommer inte gå ihop sig. Så nu sitter jag har desperat och funderar på hur långt jag kan gå för att få ihop några extra korvöre. Jag planerar ju fortfarande på att ha min värdighet kvar men är det någon som kan tänkas behöva min hjälp? Jag är kan städa, passa barn, tvätta, äta kött.

Försöker även sälja lite skit på tradera men det verkar som att ingen vill buda. Jag kanske helt enkelt går ut för hårt och begär för mycket. Jag säljer under namnet Smashedtomatoe och här har du en snabblänk: http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=1530116

Observera att det jag säger är att jag ska tjäna pengar, jag ska förtjäna dem. Ingenting annat.

Usch, förlåt för att jag bara skriver en massa skit. Det är inte meningen att klaga men det här är faktiskt inte så roligt alls. Jag har påriktigt lite panik över detta..HEHE.

Nej, nu ska jag laga lite lasange för att komma på andra tankar. Kanske laga kamerasladden, hur nu det ska gå till.

RSS 2.0