background: url('http://www.johnny-tapete.de/system_upload/images/modulo2dev_produkte_00000912_2.jpg') repeat;

Jag har bestämt mig!

Jag ska bli maskinist, och det är nu! Eller tja...så fort chefen kommer hem från semestern. Yej! Coolt eller vad?

Efter alla gånger den stått på stationen, försvinner den hemma.

Min storebror gav mig en ny cykel i födelsedag, den lilla fisen. Jag älskar den nya cykeln men det behöver inte på något sätt betyda att jag hatar min gamla. Tvärtom, jag har gillat dem båda lika mycket på olika sätt. Jag har även älskat tanken på att ha två cyklar. Tänk om en kompis kommer och hälsar på som inte har en cykel med sig som man kan cykla till stan med? tex. Hursomhelst, den lyckan skulle inte få vara långvarig för inatt tog någon ut sin frihet på den äldsta. Bara sådär "pangbom" försvann den ut i det tropiska mörkret. Och dum som jag är sitter jag i min soffa sent på natten med balkongdörren öppen och hör ljud nerifrån cykelstället. Jag hinner tänka "Nu snor dem min cykel" men glömmer bort att titta av någon anledning. Fatta om jag hade kommit på dom basterdsarna! Fan vad dem hade åkt på stryk.

Rest in pieces min gamla skrothög <3


And is it worth the wait, all this killing time?

Jag har verkligen fått dille på "Florence & the Machine". Dem har mest bara funkat förut och jag störde mig mest på att hon såg lite ut som en transa. Men nej, hon är skitasnygg och musiken är bättre än bra. Herregud vad jag kan tappa andan när jag hör speciellt denna låt. Den spelas flitigt på jobbet så jag får höra den nästan dagligen i det absolut bästa bioljudet. Åhhhh, jag älskar alla låtar på alla soundrack skivor till "The Twilight Saga".

Nu låter jag som versta fanet, haha! men ikke.


Hihii på kvällskvisten.

HAHA, en gång till! Snälla om ni bara ääälskar Katla från "Mammas nya kille". Kolla! okej, jag vet. Ni kommer inte tycka det är kul och nej. Jag tror inte jag är unik bara för att jag råkar tycka det är hysteriskt.

 

http://svtplay.se/v/2018585/ingen_bor_i_skogen/katla_och_vinet


"Kom inte tillbaka om fem minuter. Varför? därför. Därför är inget svar! Jo, i min lilla värld..är det det."

Ingen bra uppdatering, jag vet. Fast å andra sidan vet jag inte om det här är min grej alltså. Hålla på att blogga när det enda jag fyller mina dagar med är jobb/kille/vänner/Discovery:Travel& Living channel/utöva mina behov och sådant. Det finns oftast inget att prata om. Har inte så mycket fantasi som jag tror att jag har.

Imorgon ska jag iaf till Gröna Lund. Det ska bli kul att hänga med lite familj, framförallt med mina syskon för GOSH VAD JAG ÄLSKAR DEM!


RSS 2.0