background: url('http://www.johnny-tapete.de/system_upload/images/modulo2dev_produkte_00000912_2.jpg') repeat;

sjunker båten eller?

Jihaa! snart ska jag sticka iväg på en kryssning. Nej, jag ska inte speed-dejta, jag ska bara ha jäkligt skoj och kolla in Mustasch. Bandet alltså.

Om jag skulle sjunka får det bli:
-Amandas uppgift att spela min egen valda musik på begravningen. Efter det ska det tryckas en skiva med "Saras begravnings Soundtrack" och delas ut till alla som deltagit. Sen måste hon riva ut alla dåliga sidor ur mina "dagböcker". Tänk på att ingen får såras. Alla ska minnas mig som en bra människa.

-Min stora syrra har sedan första tjing på Alla grejjer som är mina. Hon får bestämma helt enkelt. Sen ska hon välja mina favoritblommor till begravningen.

Så...
resten flyter nog på, hehe.

MEN jag ska inte dö heller, här ska det inte vara någon Titanic i repris. 


Twilight

Igår fick jag ett infall att köpa boken Twilight för att se om det var någonting för mig. Jag köpte den på Engelska för böcker brukar ha en förmåga att bli bättre då och herregud vad bra den ska vara då! hååhåå..jag liksom riktigt längtar tills jag jobbat klart så jag kan få läsa en sisodär hundra sidor.
 




Sen måste jag bara kolla in filmen med OCH fortsätta läsa böckerna sååklart!

åh

Åh jag är så hungrig.


dream on baby

Men seriöst. Jag vill nog jättemycket gå en frisörkurs. Nu har jag dessutom hittat en ännubättre i Malmö men nej. Den ska ju såklart kosta ännumer. Hade jag haft en sisodär 136 000 kronor så visst. Åhååå vilken dröm!

Här kommer en länk ifall någn känner som mig.
http://www.leephair.se/

ZZzzz, hehe

Okej, jag tror jag lider av någon form av sömnstörning. Jag har aldrig varit såhär dålig på att vakna. Jag försov mig verkligen imorse igen men dock gick det bättre än sist. Jag känner mig inte alls lika pissed på jobbet iaf. Och det är jääkligt bra alltså.

blåbärsmuffins

Det kommer dagar då jag känner att det mesta håller på att glida ifrån en. Idag känner jag att det är typ mitt humör, min fantasi, min ork, vissa vänner och tillochmed livsgnistan. Det är ju inte det att jag vill dö, tvärtom. Det är bara det att jag är så less på det jag gör just nu i mitt liv. Skönast var om man bara kunde sluta tänka och bara agera på saker som känns helt rätt för stunden. Om jag hade haft turen att vara lite impusliv just idag hade jag garanterat inte vart hemma och bakat blåbärsmuffins. Nej jag hade gjort något helt annat men vad exakt vet jag inte. Jag kan inte bestämma mig. Mina fantasier vill liksom inte sammarbeta och fixera sig på en sak. Nej, man skulle kunna säga att jag vill så mycket men kan så lite. Hur skulle det sitta med lite självförtroende månne?  

Bio

För alla er som har en aningens svårt för Brad Pitt precis som jag hade fram tills idag, gå och se "Benjamins Buttons" på bio. Hyr den inte. Se den på bio.För fy farao vilken bra film...inte bäst men dock väääldigt bra. Varför man måste se den på bio är för att hemma skulle man nog tröttna på den eftersom den är typ tre timmar lång. Man kanske skulle hitta andra "nödvändiga saker" att göra menar jag. På bio kan man bara sitta kvar för det är precis vad man ska göra. 


äckligt

Hehe, denna dag har inte börjat bra. Den började med en fet jävla försovning vilket förståss är väldigt märkligt eftersom jag gick och la mig tio pga att kvällen var så dålig. Jag borde verkligen ha vaknat alltså. Visserligen vart jag bara en halvtimma försenad så jag hade ungefär en kvart på mig hemma. Men hur tror ni att jag ser ut dessvärre? Man han ju inte käka frukost, en halv sminkning, sär (säl?) hår..och en vidrig stickad tröja som jag får rysningar av. Den låter liksom som det kändes när man bet i en blöt helly hansen vante när man var liten. Man liksom gnisslade tänderna mot den, Fy fan vad vidigt. Men jag ska försöka göra det bästa av situationen fast jag känner mig som ett äckel.

Åhnej, nu kommer hon som alltid är sur på mig.

Hey, are you ok?

Ibland känner jag att mit liv skulle bli så mycket lättare om jag bara fick bo i ensam i denna lägenhet. Faktiskt. Man behöver andrum.

IKEAIKEAIKEAIKEAIKEAIKEAIKEAIKEAIKEAIKEAIKEAIKEAIKEA HOHO!


Helfräscha jag

Gud vad skönt det är med hunbajsplastpåsar på fötterna i skon. Man tager ju vad man haver när skorna är dyblöta och du inte har något annat skoalternativ. Kul att det känns som dom frodas där nere. Blir typ gröna eller nått.


lite sugen

Jag känner att jag har blivit lite sugen på att gå en hårfrisörs kurs. Det är bara det att jag skulle behöva en sisådär 92.000 kr. Men visst, jag kan ju börja spara lite varje månad så kanske jag kan ta den kursen när jag är 81. Det låter mest rimligt.

Bönsås

Såhär är det va. Jag är en hejjare på att ha med mig matlåda till jobbet. På riktigt. Jag är så satans jävla bra på att stå kvällen innan och laga mig en okej matlåda. Det har hänt att jag köpt mat två gånger på detta jobbår och då var det från pressbyrån. Alltså inte så fancy om man tänker på vart mina andra jobbarkompisar köper mat.
Hursomhelst så ska matlådan helst se färgsprakande ut men framförallt se god ut. Det händer ju dock att den blir allt annat än det. Som idag. Visst var den färgfull och god kvällen innan men en viss mat är helt enkelt inte ämnad till att vara burkmat över en natt. Jag hade gjort mig en god pasta röra och till det hade jag min favoritpasta, dvs makaroner som är snäckformade. Såsen var enkel och blev till såhär. Jag stekte hackad gullök och vitlök i lite smör, tillsatte en matlagningsgrädde och lät det puttra. Hällde i kanske 2 dl frysta ärtor (för att få det lite färgfullt!) och sedan en färdig hackad lax. Det såg förtvivlat bra ut för att ha blivit åstakommit av mig, och visst var de gott!
Tills idag. Jag värmde maten, började äta och nu vill jag bara spy. FAN. Jag som verkligen ville ge gröna ärtor en chans, speciellt nu när jag har slagit på stort och köpt en sjukt stor påse med frysta sådana. All mat, exakt all mat smakade den där lilla fula jäveln. Makaronerna smakade ärta, laxen (som annars brukar vara helt salt och god) smakade ärta, såsen smakade ärta. Ja ni fattar. Alltsmakade. ärta. Och det är fan inte okej.

Så då undrar ju jag förståss. Finns det någon som kände till det här fenomenet? att ärtan liksom ger ifrån sig en viss extra ärt-smak som sedan annan mat omkring suger in och bestämmer sig för att endast smaka? kanske märkligt formulerat men ni borde verkligen förstå. Om inte, så vill jag bara tipsa er om att inte ha ärtor i mat om ni inte är riktigt hundra på den lilla varesen redan innan.
 
Det är ungefär som att göra en bönsås på bönor du inte tycker om.


blogg

Man kan ju lätt säga att denna blogg fick sig en skönhetsoperation, eller? jo visst fick den det.
Jag har ju då min syster att tacka det för, hon är liksom en utav dom bästa <3

Kul är ju också att jag är ledig idag men blev väckt klockan sju av två små stört söta barn. Det var barnprograms-time och jag befann mig i rummet som det skulle kollas på, så det var ju inte mer än att kolla jag med. Fast vad gör det då? det är ju inte direkt så att jag inte tycker om barnprogram, nej alldeles tvärtom. Jag gillar't!
Såå man kan säga att dagen har startat alldeles förträffligt!

Men ni? nej just det...
Ni kunde inte bry er mindre. 

tröttsamt


Det är inte sant hur mitt arbete tröttar ut mig. Jag kan vara hur pigg som helst på morgonen men så fort jag sätter mig vid detta santans jävla skrivbord så blir jag så totalt jälva trött  och kan knappt hålla upp ögonen. Jag hoppas det beror på luften eller nått för det känns som att jag annars skulle kunna lida av någon form av narkolepsi. Det känns verkligen hemskt också för jag kan inte göra någonting för att förhindra det. Så det blir att jag sitter och kisar och ändrar position på stolen hela tiden och hur ful ser man inte ut då? Folk skulle ju kunna tro att jag sitter uppe och spelar wow om nätterna.
 
 

Dagens Dagens

Dagens låt: Mando diao- Dance with somebody. Den satt som en smäck imorse när busschauffören lyssnade på radio.
Dagens Dusch: Den kommer ikväll..
Dagens frisyr: toffs, det enda rätta med mitt jävla äckelhår.
Dagens klädsel: Först var det lite roligare än vanligt men sen fick jag panik precis innan jag skulle gå så det blev svart som vanligt. Svart kjol, svart tröjja. Yes.
Dagens humör: Trött! det är inte alla som har en dörr som börjar skaka hystersikt en viss tidpunkt på natten.
Dagens händelse: hehe, inget? kom till jobbet, satte mig nere i arkivet, lyssnade på p3, pratade med pappa på telefonen.
Dagens Planer: Städa på posten. Gå och lägga mig tidigt.
Dagens tråkigaste: ungefär allt det jag redan genomgått.
Dagens Roligaste: hehe, inget? men sainfeldt var vääääldigt kul igår. Det var en tjej med manshänder xD
Dagens måste: städning och göra matlåda
Dagens Dricka: juice och vatten
Dagens köp: ett paket lucky strike. Sånna man inte hostar av gämfört med lettlands cp-cigg. Jo det är sant, dem tillverkar dom själva.
Dagens kärlek: Jag har nog ingen kärlek i kroppen idag. Eller jooo...till en :P höhöhöhöö


märkligt

Det är något med mitt finger som gör att det luktar min farfars kötbullar med brunsås och kokt potatis.

fotsättning..

OKTOBER

Johanna tog fina höst bilder på mig. Vart mest retard på alla, hah!


Sugig Halloweenfest hos en sugig Kille..

NOVEMBER


Fixa mig en till pungtering i läppen. Second fick den heta..


Dmz igen..

DECEMBER


Var en sväng i London med mamma, hennes kompis Anita och hennes Dotter. Det var skitmysigt och helt klart uppskattat att få komma iväg från sin vardag liksom


Jul i min kvart.


Julafton


En galen Nyårafton hemma hos mig..


God fortsättning liksom...





Fan det här var bra jobbigt!

Mitt 2008...lite efter.

JANUARI


Jag får för mig att skaffa lite dreads. Fy fan vad tungt det var, nackspärr Ab.


Januari är en sån där vidrig månad då man verkligen sitter hemma. Iallafall gjorde jag det 2008.

 
Väl hemma och i skolan skaffar man sig förälskerser som man bara kan drömma om.

FEBRUARI


Jag börjar klara mig själv. I Februari fick jag jobb efter min praktik och det jobbet har jag än idag.


Får även ett jobb en helg som visningstekniker på filmfestivalen Popcorn. Jag ser denna film och träffar dess stereotypa regissör. Man börjar tänka, vill jag verkligen bli regissör? Man verkar ju bli rätt otrevlig. Nejrå men rätt ska vara rätt.


The Cure på Hovet <3


Clara, Cherif och jag på Johannas fest den 29:onde.


MARS


En av favoritkonserterna, Smashing fucking pumpkins <3


Favorithunden måste lämna huset vilket leder till ett jävla helvete inombords.


Man börjar gå ut på krogen på riktigt, här med Rebecca, Johanna, Sabina och Emma (som verkligen inte syns på bilden)

APRIL


Mitt första Dmz, Yej! (NOT) för övrigt är det en störd bild. Det är en arm man inte riktigt kan placera vems som är vems. Min eller Emmas?


En helgalen Tema- kväll hemma hos Fredrica tillsammans med Amanda, Jimmy och Erika.


BEEERLIN med TIlda, Johanna och Emma :D


Billiga utekvällar och god mat. Favoritstället blev definitivt "Que Pasa" där man först käkade middag och sen drog sig en drink eller två :D

Orkar inte lägga upp fler bilder från Berlin men Bang Bang Club var helt klart den bästa klubben på resan :D


Sen lite valborg i käre Uppsala. Kvällen slutar i mer eller mindre katastrof.

MAJ


Förstamaj demostration med Amanda, Jimmy och Freddie :D


Mycke Sushihäng på Claras balkong 

Studentskivan i Riga med klassen va i maj. Haha vilka intriger som hände dessa två två dagar
Klassen i Riga på våran studentskiva. Haha, herre vad med intriger det hände under de två dagarna xD

JUNI


En studentskiva som spårade på natten. På bilden ser vi snygga Johanna som Alexande De Large, Clara som Ronja och Lilljohan som Anders i "Anders och Måns".


Självaste Studenten äger rum. Jag blir klassens Hippie och det festas in till småtimmarna..


Jag fyller 19 och ställer till med fest!


Natten var ung såattsäga.



En stor grej var ju att jag fixade mig en lägenhet i Uppsala :D Vuxenpoäng så det flödade..

JULI


Arvika för hela slanten


Det var fan så varmt på dagarna och kallt på nätterna.


Jag flyttar in i min egna lya den 18 Juli. Det här är en av de fösta bilderna som togs i lägenhten :D

AUGUSTI


Galna krogvändor..


Och galet mycket dans till Bonde do Role på popaganda!!!

SEPTEMBER


Jag träffar faktiskt en kille som är helt jävla störd i huvudet. Ett jävla pucko helt enkelt. Blir liksom arg när jag tänker tillbaka på honom, ja fy fan.


Kulturnatt i Uppsala. Människor från hemstad slaggar över @ my place för första gången :D


Coldplay i Globen :D Känns som igår..helt obehagligt bra var det. Klart en av det bästa spelningarna!





Dagen i sig

Just nu: klockan är 10:09, jag är på jobbet, mitt hår är sådär drygt som det bara kan vara när det är nytvättat, jag är hungrig, jag är så trött att jag håller på att dö och min tröja sticks så det kliar på hela kroppen.

Snart: Tjaa, om ungefär en timma och tio minuter ska jag äta lunch. Funderar om jag ska sitta framför datorn så jag kan kolla in ett eller två The Hills avsnitt samtidigt som jag förtär lunchlådan? Jag vet, lite Girlie Gilrie men hur bra är det inte då? :D

Senast: Efter jobbet beger jag mig hem mot Uppsala. Dock ska jag inte hem-Hem utan till min fars kontor för att städa. Jag tror fan inte det kan bli så mycekt roligare, det kanske finns några dumle kvar där tillochmed. Fast nej, det ska man inte tänka på. Vore trots allt trevligare att ta en promenix med Johanna istället. Sen måste jag garanterat iaf sova. Min sömn har inte varit den bästa på dessa två nätter nu, nej tackar vet jag spänning i bröstet. Ont gör det också..

Verkligen ett trevligt inlägg?

Jag är din flickvän nu

Jag är en sån jävla sucker för ballader. Alltså bra ballader..

RSS 2.0