background: url('http://www.johnny-tapete.de/system_upload/images/modulo2dev_produkte_00000912_2.jpg') repeat;

bara för att...

...det fladdrar inombords (nej jag är inte kär) så bjuder jag på en alldeles fantastisk bild på mig och Amanda från Peace&love festivalen. Sorry Amanda för att du visar tuttarna lite. Men å andra sidan. Det är ju typ bara du som läser denna blogg :P

Just nu

Förutom att jag precis lärt mig om hur man lägger upp bilder från macen på bloggen så sitter jag och inväntar ett gäng överkokta färskpotatisar att bli kalla. Jag ska nämligen försöka mig på en egen potatis sallad och ha med i min lunchlåda. Tack mamma för att du köpte mat till mig, det värmde kan man säga. Jag sitter även i en nystädad lägenhet som luktar gott. Fönster och dörrar är öppna så jag hör lätt gubbarna som spelar shack (stavas?) och dricker wiskey. Jag måste dra till med att säga att det känns helt fantastiskt. Sena sommarnätter kan nog inget slå?

I did it!

Så jävla bäst jag är. Först så lyckas jag få internet att fungera hemma hos mig, sen lyckas man förstå hur man laddar upp bilder på bloggen med denna bajs mac. Hah! fast det sugiga är att man får ta en bild i taget. Alltså en bild varje inlägg. Det blir roligt. Men det struntar jag i för jag måste börja med fler bilder alltså... Det här är en liten hultsfredsbild från 2005.

senare

Då var det bestämt! Nästa tattuering blir 4 Trollsländor som ska stå för mina riktiga syson. Det kommer bli så jefla kickass!

varma Borlänge

Ojoj, man är lite hyfsat sliten efter Peace and Love festivalen. Hesheten är total och sömnen minimal. Ändå sitter jag här och håller upp någon slags trevlig fasad på jobbet. Haha, så jäkla otrevlig man vill vara egentligen alltså.

Nästa festival äger rum nästa vecka då det blir hultsfred för hela slanten. Och då menar jag verkligen hela slanten.
Jag satt till och med och grät exakt hela bussresan in till Stockholm imorse för att jag insåg att jag inte har några pengar alls denna månad. Alltså inte ens till mat. Och jag vägrar låna mera av folk runt omkring mig. Jag vet att det knappast hjälper utav att böla men ibland känns det bra värdelöst. Jag fullkomligt hatar att det ska vara så dyrt att leva. Har man liksom satts i liv så ska man väl ändå kunna få ha råd med att leva det. Det är en mänsklig rättighet trots allt?
Menmen, det blir till att äta nudlar, om ens det?

Det var iaf roligt med lite festival och det ska bli kul med en snart igen. Bara det inte blir så satans jävla varmt som det var i Borlänge.

det hjälpte inte ens att bajsa

Allting gott. Slutet gott. Nu vill jag bara ha en jävla massa skattepengar.

Det var en fantastiskt natt jag genomled också. Oerhörda kramper i hela överkroppen. Det var som ett sendrag som ville dra ner bröstet mot magen. En fantastiskt känsla må jag säga. Speciellt när det kom sådär med tre minuters mellanrum. Det gjorde så ont så jag vet inte om jag ens har sovit en blund inatt. Jag var bara ledsen och härjad. Jag skulle kunna tänka mig att det är så det känns att ha ha värkar när man är gravid. Jag har haft detta förr men det här tog nog fan priset. Jaja, whatever. Nu har det gått över.

busskort

okey, seriöst. Varför får alla andra sina skattepengar och inte jag?! Jag får seriöst panik för jag har inte ens spänn till övers...hur ska nu detta gå?! jag behöver ju köpa busskort.

Presenter!

Kanske någon ensam själ kanske vill veta vad jag fick i födelsedagspresent?

okey, here it comes..



Fyra sånna här glas




En symaskin




Koss Hörlurar


En sängstomme



En hultsfredsbiljett


En prickig golvmopp
              &
Smink från min kära syrra


Snacka om att jag bah näääe jag kan banne mig inte ta emot detta. Det är förmycket. Det är liksom allt jag vill ha! Jiiiisses vad glad jag blev alltså. Och idag ska jag bara hem och sy :D

Jag vill bara säga tack till alla mina fina människor. Jag var riktigt lycklig igår!


skatteåterbäring

Om inte den där lilla skatteåtberingen kommer snart så vet iaf jag en som inte kommer klara månaden. Hehe. Ja, tro det eller ej alltså men jag ligger minus 87 kronor. Herregud!

(en liten parantes)

Haha, en kul grej är ju att bröderna Schulman kör upp och klarar körkortet på min 20 års dag. Jo, det är sånna saker som gör mig glad. Varför? jo för dom är bra. 

Happy Me

Här sitter jag och är 20 år. Okej, jag trodde inte det skulle hända men det fladdrar liksom innuti mig. Av lycka förståss.
Hur hände det? ja, inte vet jag. Men jag ska berätta att det är ju alltid kul att fylla år.



Vi säger att jag sitter och ler såhär oavbrutet okey?
Synd bara att jag inte ser ut sådär, alls. Längre. Hehe..not. hehe jo.


du har ju hela helgen på dig



Jag och min goa vän amanda. Med hela ungdomen framför oss.

Äsch, haha. Jag ska sluta deppa. Det är bara mensen...hoppas jag.

I'm so much older than I can take

Ujuj. Jag är så förbannat jävla bakåtsträvande. Varför kan jag inte bara vilja fylla 20 år?
Det är inte ens en stor grej för vissa men för mig är det helt enkelt det. Det jobbiga är bara att jag inte kan förklara varför, som vanlig. Jag är helt enkelt för jävla principfast och som jag nämnde tidigare, bakåtsträvande.

BUTT WHY?!

"Se det som att du får mer frihet" sa en kollega.

Åthelvete med frihet. Det finns ingen frihet på denna jord. Komma här som 20 åring betyder bara att jag kommer lägga mer pengar på alkohol och betala dyrare buss och tåg biljetter. Och nej, jag har inte dem pengarna. Bara det kommer göra så att jag har mindre frihet här i världen. Pengar begränsar en, tro det eller ej. 

Menmen, ni kan väl slänga iväg ett grattis till en ångestladdad 20- åring imorgon? 

stress?

Noo. Någon spelar "Arkiv X" introt här på jobbet så jag håller på att sätta kaffet i halsen. Jag fattar inte, den låten får  verkligen en att vilja krypa ur sitt skinn?

Annars då. Jo, jag fyller år om exakt en vecka. Har då levt i 20 år. Herregud, det känns som att jag kom ur mammas underliv igår. Jag har även ögon som inte sammarbetar, det faller in skit i dem hela tiden. Imorse så agressivt att hela min sminkning förfall strax innan jag skulle gå till bussen. Det var taskigt, sa jag till min kropp.
Igår satte jag i tonvis med löshår på en god vän också. Det var löshår med keratin och herregud vad det funkade. Det såg tillochmed bra ut :D hoppas att det håller nu bara...för hennes skull. Och min.
Känner mig även stressad över allt som ska göras nu i Juni. Man fyller år, ska till grönan, studenter hit och dit, fester, festival, bröllop och tvätttider. Nej, jag ska inte klaga. Äntligen kommer det ett gäng med saker man ska göra, som dessutom är roliga. Men ack vad det kostar och herre så fattig jag är. Men, jag tänker nog vägra att inse det.



bild från google


RSS 2.0