background: url('http://www.johnny-tapete.de/system_upload/images/modulo2dev_produkte_00000912_2.jpg') repeat;

När ångesten är som starkast

Hahahahahhahahahaha. NEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej vad jag ångrar mig!!!

http://www.tv4.se/1.808115/det_okanda?episodeId=1.908947


Jag är dottern Sara.

När ens mamma är som bäst ;P

Åh! Jag fick världens bästa sms nyss. Min mamma sa att hon har köpt Sushi till mig när jag kommer hem. Tack! det fick den här dagen att bli snäppet ljusare ska jag säga er. Inte för att ni bryr er men jag gillar inte den här dagen så kraftigt.

Plötsligt inser jag att jag på något sätt sitter fast i en bubbla. Jag är liksom så jävla negativ på den här bloggen och dessutom skriver jag nästan bara om mitt jobb. Jag förstår ärligt inte hur folk orkar läsa. MEN! ibland blir det så, jag kan inte försvara mig bättre...

Ah! jag vill hem nuuuuuuuuu! Jävla 8 timmars dagar.


men men kvinnor och barn

Haha, ja här sitter jag på jobbet och skrattar för mig själv. Varför då undrar ni. Jo förstår ni. Jag skrattar något oerhört mycket åt en kvinna som sitter brevid mig. Hon är ny och tunnhårig. Hon är dessutom mycket osäker och osmidig. Det är inte meningen att det ska låta som att jag trycker ner henne. Nej, utan mer att jag faktiskt tycker hon är helt okej TROTS att hon fick tjänsten och inte jag. Dessvärre vet jag inte om jag kommer få så kul med henne, men å andra sidan ska man ju helst inte ha kul på jobbet. Hehe.
 

okej mayday

Nu är det verkligen inte roligt längre. Min chef tog ett härligt snack med mig och sa i princip "Nej sara, det kommer inte bli du...därför att...blabla"
 
EHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

Tack för den passningen!

Tack och hej säger jag.

Hoho vad jag liksom skakar inombords. OKEJ han var shysst osv, MEN jag fattar ingenting. Fattar han inte att jag inte tänker jobba åt någon som inte kan jobbet när JAG kan det...?!?!! vad hände? Förlåt om jag är inte är så jävla på, men herregud jag är ny här och är inte så  i min personlighet. Verkligen värt arbete känns det som! fy fan.
Here we go. Nu blir det till att behålla jobbet tills jag har ett annat. Som fan, jag menar, vad är det här? Skumt osv. Det trodde jag verkligen inte....


maybe mayday

Jag säger bara GO FRIDAAAY! lite ont i bakhuvudet men annars helt okej. Undrar om jag ska göra en fet jävla lasange när jag kommer hem?! Ja, det vore ju inte helt fel. Sen ska jag definitvit kolla på tv. Jag får nämligen inte åka nååånstans för jag har inte en krona att röra mig med eller ett busskort att åka på. Plötsligt blir då livet jävligt enkelt. hehe.

Däremot kommer kanske "Festen" hem till mig imorrn? ja. Kankse. det. kanske.

Mmm torsdag.

Plötsligt börjar någonting vidrigt utvecklas i kroppen. Det är liksom en känsla av att inte vara bra nog och dessutom få det upptryckt i ansiktet.

För att tala klarspråk. Det blir ju inte jag som får tjänsten.

Hejja! gud vad jag gillar detta lilla fenomen av att göra saker på ett oshysst sätt. Jag borde helt enkelt vart mer beredd, för nu kan det ju bara gå åt helvete.


Äh!

Ahaa, jag tror jag börjar förstå varför jag får ont i huvudet på eftermiddagen! Det är nog för att blodsockret sjunker...

Annars håller jag på att bli galen. Känner mig liksom irriterad över männsikor som liksom...Äh! jag tar inte det här föressten. Jag själv är ju trots allt inte bättre än bajs.

hehe


etc etc

Funderingar

Man kan ju undra vad som händer snart om jag inte får reda på om jag får tjänsten eller ej?! To be anställd or not to be anställd? Varför gör min mage ont utan att jag har förtärt en enda droppe mjölk? (eller jo, förutom den laktosfria filmjölken) Varför har jag en sån märklig huvudvärk? Håller jag på att bli sjuk? När ska jag få se min lillebror nästa gång? jag saknar ju faktiskt honom. Varför tar jag mig inte an dom två böckerna som jag köpte? Varför prioriterar jag att köpa saker som inte behövs? Varför är jag för feg för att gå ut och äta med jobbet? Hur kommer det sig att mina föräldrar aldrig hör av sig? Varför går livet sin gilla gång? När ska jag ha tid med att färglägga min tattuering? Vad ska bli min nästa tattuering? Varför kan inte jag vinna en sisådär fem miljoner som jag kan köpa ett litet hus eller lägenhet för? Hur kommer det sig att en kille kan vara så jävla snygg? Hur borde mitt hår se ut egentligen? Varför ljuger jag så mycket ibland?  Varför har jag aldrig Sushi abstinens längre? När ska vår familj åka till England? Hur mycket snö finns det egentligen uppe i himlen? Etc etc..


inga konstigheter

Nej men det här känns ju alldeles förträffligt! Folk har faktiskt blivit snällare på jobbet. Då kanske det är min tur att lägga in en stöt så man kan bli kompisar? haha fy fa-an.

Annars mår jag alldeles utåmordentligt bra. Det bara är så liksom..inga konstigheter.

detta fält måste fyllas i

Haha, nej men oj vilken ojämn statistik jag har här på bloggen. Det är nästan som att se sitt eget hjärtslag på en sån där EPK maskin?! Höhö. Kul att dom kan komma och gå tänker man..

Jag vet inte asså. Jag är inge vidare på det här med att blogga. Jag menar, det är ju hyffsat svårt att komma på någonting. Det blir verkligen att man tar sig bloggvatten över huvudet. Allt behöver ju faktiskt inte vara genialiskt, det kanske man har märkt menar jag. hehe. Okej, ja vet inte..

bignono

Jag säger bara, idag kan det bli jääävligt kul! MEN, det kan ju också bli tråkigt, det kan vi bara inte bortse ifrån...
Nej men vadå? Egentligen ska jag bara hem till Clara och hänga med en dunk rödvin. Men det kommer kanske några gamla classmates(?!) hur kul vore inte det?kan man ju fråga sig. hehe.

Annars funderar jag på att gå till en hårfisör. SAY WHAT AND SAY IT AGAIN ska ni reagera då är tanken...
Jo men allvarligt. Jag är så fruktansvärt trött på mit hår, seriöst nu alltså. Det går nog inte riktigt att beskriva. Jag har ju för fasiken haft såhär i typ fem år nu och jag kan inte hitta en endaste ny frisyr som jag kan använda för att göra nåonting av det. Men sen är det ju bara det att det hår jag har på huvudet är ju inte mitt. Eller jo, det slitna förståss men inte det som går lite längre ner. Hmm what to do?! Jag kasnke får klippa mitt riktiga till nån frippa och se om löshåret passar in helt enkelt. hahaha åhnej! nu får jag en massa fina kortkorthår bilder i huvudet. Big nono!

Intressant

Jag har dragit på mig en huvudvärk som jag har gått med sen dom spelade in "Det okända" hemma hos oss. Vad hände egentligen? Gå mot ljuset, inte in i saras huvud, okey!?

Snyggt jag la ihop det.

RSS 2.0