background: url('http://www.johnny-tapete.de/system_upload/images/modulo2dev_produkte_00000912_2.jpg') repeat;

hårfärgning

Jag körde en liten färgning i håret och hoppades på att det skulle bli jätteorange. Men det blev jätterött istället. Jätte.rött.alltså.

Hur jag känner inför det? eh näääää. Inge bra men jag hoppas det förvinner av några tvättar.

helt okej

Ja jag jobbar på ja. Det är onsdag och det känns helt jävla okej. Imorgon, torsdag så ska jag hem till mamma och sova över. Varför? undrar ni. Jo för att jag ska på en 50-års fest i skokloster på fredagen och det blir ekonomiskare så. Sen ska jag väl inte sticka under stol med att jag faktiskt gillar att träffa min familj nu när jag inte gör det så ofta.

På jobbet regerar annars träningshysteri. Folk kan hinta om att man borde röra på sig. Haha ärligt, det är inte ens kul. Och nu menar jag inte på det sättet att jag på något sätt skulle ta åt mig utan på det sättet att jag inte förstår hur en vuxen människa kan säga så? alltså man frågar inte sånt, seriöst! Speciellt om man inte är en jobbarkompis som inte ens känner en. Haha jag blir så jävla knäpp på människor på detta jobb, har jag sagt det? :P

Såg föressten att man fick ta en gratis-skiva nere i köket om man ville. "Guldgossen" heter han visst och nääääe. Jag är jävligt trött på nya svenska artister. Det känns lite, Hej-jag-skriver-roliga-låtar-på-svenska-fast-jag-inte-kan-sjunga. Om-Håkan-Hellström-kan-så-kan-jag. Ehhhhhhhh. skillnaden där är ju bara att Håkan kan ju faktiskt sjunga och dessutom känns det som han har lite mer mening i sina texter.

jaja. vi hörs!


hudilihoo

Jaha, då sitter man på jobbet igen då. Mina långtidshelger går så fort ibland alltså, men nu är dem slut på ett tag. Ska jobba några hela veckor nu i augusti.
I helgen var jag hos min syster och hennes familj, helskönt att åter igen få komma iväg från uppsala lite. Faktiskt. Jahapp! vad ska jag mer säga? jag sitter just nu med en kaffe som jag inte borde dricka för eventuella magsmärtor. Meeen, jag har å andra sidan lärt mig att bajsa på jobbet efter ca två år. hehe.

jaja, vi får la se vad som händer idag. Fett torrt inlägg.

5 Sanningar om mig

  • Det ända jag önskar just nu är att tre tjejkompisar till mig ska börja kunna umgås igen. Jag saknar dem gamla dagarna.
  • Jag äääälskar bröd och hatar mig själv för att jag gör det. Det blir för mycket ibland.
  • Jag har gått upp för Kebnekaise när jag var 12 eller 13 år.
  • Jag vill göra något storslaget för människor som behöver det.
  • Jag är en Sucker för ballader även fast jag inte törs erkänna det ibland.

Kul va? ehhh


elleR?

Jag åkte hem till mig istället för min syster idag efter jobbet. Jag får åka dit imorgon istället, när jag har pengar att ta mig ut. Frågan är bara om det var så mycket bättre. Det hände tre saker som inte hade hänt om jag åkt hem till henne istället. Först var det en grej som jag inte törs berätta, sen var det en man som vart sur på mig för att jag cyklade och sen när jag kom hem så började det brinna i ugnen. Var det värt det? haha, ja. Kanske.

Om jag känner mig rätt så hade jag varit sur vid det här laget efter dessa tre insidenter. Jag hade tyckt att det var onödigt osv. Men jag känner egentligen bara någon form av glädje och har gjort det hela dagen. Vad är det med mig undrar jag ibland. Var det den där fjärten imorse som väckte mig som gav mig en bra start på dagen eller vad hände?
Jag undrar nästan om jag är kär. Men i vem och varför? Jag menar, det går väl bra att vara glad ändå?

HAHA

Vill ni veta hur jag vaknade imorse? vill ni det?

Haha, jag vaknade av min egen fis. Jag bah "prutt" och vaknade av ljudet och bah "vad var det?" sen kollade jag klockan och bah "jäääävlar!". Jag hade försovit mig med trekvart! hahahah, som jag skrattade åt min kropp.

YES!

OM EXAKT EN MÅNAD ÄR DET COLDPLAY PÅ STADION!


skevt

Haha jag tänkte på en sak. Jag har ju alltid trott att jag föddes i Sigtuna. Men sen när min far i helgen sa att jag var född i Upplands väsby så vart det andra bullar. Har aldrig kännt mig så skev i hela mitt liv. Jag har ju trott nått helt annat i 20 år.

mm

Alltså satan vad Prison Break sätter fart på pulsen. Det händer saker exakt hela tiden. Man kan inte ens slänga ett öga på klockan för då har man missat en jävla massa information. Helvete. Det känns fan som att man har högt blodtryck i exakt en timme. Eller vad vet jag? sånt kan ju inte jag. Lite Seinfeldt får lugna en liksom.

Varför skrev jag ens detta kan man undra.


Livskvalité

Såååå. Nu är man hemma efter en helg i Glada Hudik! Eller, Delsbo för att vara exakt. Men visst har det varit glatt, det har det.

Vi åkte fredag morgon. Kom fram och träffade alla trevlig människor och började kalset. Fick god middag och gick till stranden där karlar bastade och var fulla. Jag vart nog också lite dragen men skötte det hela bra genom att gå och lägga mig. Vaknade på lördagen. Åt frukost med 40 pers. Sen vart det kyrkrodd för hela slanten. Seriöst! det var det roligaste/ trevligaste jag varit med om på länge. Ví gick ombord typ 15-20 pers på två stora träbåtar med en massa åror, rodde och kom till en ö. Där åt vi lunch, badade och solade. Tillochmed jag badade och blev bränd. Skööönt. ElleR? Sen vart det fest när vi kom hem. Det grillades och söps. Ja vad mer kan man säga....Fantastiskt!
Jo visst var hela resan trevlig. Förjävla trevlig för att vara helt ärlig. Männsikor som kan festa är aldrig fel.

Sen kom jag hem på söndag kväll. Pappa lagade cykeln som jag hittade i diket förut så nu har jag en cykel. Det ända som gäller är bara att inte cykla för fort osv för då kan kedjan lossna men vad gör väl det? Jag har en cykel!

Och idag (måndag) har jag fikat med Johanna och just nu sitter jag och lyssnar på Kings of Leon hemma hos mig framför datorn med en cigg i handen. Ibland kan livet inte bli så mycket bättre. Livskvalité har det vart den senaste tiden må jag säga! 








 


grillning på taket

Ja, det är sant. Nu har jag äntligen grillat på mitt tak. Har inte riktigt vågat förut med tanke på att grannar borde bli förbannade. Men detta var endast en engångsgrill och vi hade gjort det mycket säkert. En bakplåt under med vatten i plus två vattenkannor i närheten.

Hursomhelst. Johanna kom, vi gjorde potatis sallad, marinerade aubergine, champinjoner och paprika. Tog fram sojakorv, delade majskolvar och dukade fint. Fyfan vad mysigt det var. Jag ville bara säga det.





Ja, vi åt grillad banan, chokladsås och vaniljglass också. Charmiga bilder vart det iaf.

Delsbolelsbo

Men nej, filmerna blir aldrig som böckerna. Kan ingen bara förstå det typ.

Annars längtar jag något oerhört till i helgen. På lördag blir det kyrkrodd och på kvällen stor grillfest i Delsbo. Tälta kanske jag ska göra med alla ungdomar också. Detta kan bli sommarens grej efter festivalerna! :D

utöver det vanliga

Sitter och ser tillbaka lite i tiden innan jag tog studenten. Man kan känna att man saknar det ibland. Sprang då plötlsigt på en gammal god bild då från en studentskiva som var något utöver det vanliga. Haha, försök och hitta mig liksom.



BAAAAAAAAAAAAJSNÖÖÖÖÖÖDIG!!

något så innåt helvete.


spårat

Klockan är nu 23. 51 i just denna mening. Jag ligger i sängen med min bärbara dator och stinker perfym. Jag skulle nämligen leta upp en gammal perfym som jag visste att jag hade för att ge bort den till en jobbarkompis. Men nej, det var ingen trevlig syn jag möttes utav när jag hittade den. För det första så var den jättemycket avdunstad och det lilla som var kvar var inte längre blått. Vätskan innuti var dessutom oljig så jag började såklart skaka den vilket resulterade i någon form av perfymregn på hela min vänsterarm. Det roliga i det hela är ju också att jag hatar doften. Men nej, jag orkar inte duscha och dessutom får man inte göra det efter 22.00.
 
Jag kom även hem från en promenad nyss som jag delade med min vän Johanna. Vi pratade om saker i livet och kvällen kändes mycket ljummen. Plötsligt hittar jag en cykel i diket strax efter att jag klagat över att jag inte har kvar en vid livet. Jag börjar klämma på den och inser att det ända som är trasigt är kedjan. Annars är den bara stört rostig men absolut skön att sitta på. Vad vet jag, kanske man kan fixa den? tänker jag.

Jaja, intresseklubben antecknar. Men jag köpte även ett fint hårband idag i form av en fläta som är EXAKT i min hårfärg. Det ser helfesligt ut när jag har den sådär snyggt liksom.

Sen vill jag bara tacka mina föräldrar (inklusive bonus föräldrar). Känner mig förbannat bortskämmd men ja, ibland behöver man hjälp. Och en dag ska ni få tillbaka, det ska ni veta!!!

Mina syskon saknar jag stört mycket också. Det går inte en dag då jag inte tänker på dem och blir oerhört känslosam när jag inser att dem faktiskt är det bästa jag har. Det suger att man inte träffas oftare.

Tycker om mina vänner också. Alla gamla, alla nya.

Kanske spårat inlägg men det var det jag ville ha sagt för idag.



 
Ja men bilden känns bara somrig m'key?


vettigt

Vilken dag. Jag vaknar i panik och tror att jag försovit mig. Klockan är 09.00, Jag är svettig som en gnu och hostar som ett jävla as.  Klockan hinner bli 09.27 innan jag slutar hosta. Jag har då stått böjd över diskhon med kräksrefexer och spottblod i gommen. Jag inser att jag är ledig och går och lägger mig igen. Vaknar en timma senare med en nästintill exakt samma host attack. Mycket Trevligt.
Sover mer och vaknar halv två. Går upp som en Zombie och äter frukost. Börjar städa och vädra saker. Hittar en tvestjärt som följt med mig från hultsfred som jag dödar iskallt.

Klipper sedan lugg. hostar. tvättar och sms:ar med Johannis. Borde handla, göra matlåda, dammsuga och skura.
Usch, jag har en liten kris inom mig. Jag orkar inte att jag inte har vettigare saker att göra.  


hultsfred var värt

Okej, nu är jag tillbaka. Mer härjad en vanligt. Visst jag brukar bli sjuk efter festivaler men denna hosta tar verkligen kål på mig. Jag hostar som om det inte finns en morgondag, man får liksom ingen luft. Man vill bara vill kräkas osv.

Men hursomhelst har det varit en bra festival. Jag gillade att vi inte var så många och jag gillade att det var hultsfredsfestivalen. Jo, hultsfred är bra. Mitt sjunde år i rad faktiskt...
Och det är väl ungefär där man förstår att "shit, sju år!". Sju är nästan som tio år. Hehe. Oj vad tiden ska gå då, tänker man. 

Banden som sågs var:
Franz Ferdinand- mycket bra. Vi skakade loss ganska bra där..
Kings of Leon- Seriöst något av det bästa jag sett på länge. Det pågick liksom något form av leende inom mig under hela den konserten. Ursäkta men stört sexig röst också. Haha.
Peter Bjorn & John- Väldigt bra, men man kan ju tycka att dem skulle fått en annan speltid.
Solid Gold- Något vi bara sprang på men som visade sig vara riktigt bra
The Killers- Fett bra. Det var helt okej att dem spelade samma låt två gånger också!
Lars Winnerbäck- En otroligt överskattad artist? woops.  Men Jo det är han. Precis som Gessle.
Mando Diao- Välli bra, men nää. Det känns som att man redan sett det där lite innan.
The Sounds- Jaa, Maja har ju taggat ner så nu gillar jag tillochmed henne.
Timbuktu & Damn- Man blir lika glad som vanligt och kan definitivt inte stå still. Så jefla bäst alltså.
The Klaxons- Haha, Ja det var ytterst trevligt bara.

Och utöver detta så var det hyfsat mycket Black Russian, pommes i strut för 25 kr, regn, tvestjärtar och andra små goa djur, host, och många skratt. En trevlig sakletning hann vi med också sista natten. Jag hittade en sjal, en mössa och en fett snygg tändare. Ja, det var väldigt värt det.

jag ska till hultsfredsfestivalen

Ja här sitter jag mitt i versta mensvärken. Packar gör jag också, till hultsfredsfestivalen förståss. Det känns som att det kommer bli en bra vecka. Eller så blir det inte det? mens,regn,äckelkille som är där och en liten förkylning kanske inte är så kul ihop ändå?  nääääe skojja bara. Nu ska vi inte vara sånna. Detta blir kanoners! och denna gång har jag inte glömt ficklampan.

Jag saknar min familj något oerhört nu va. Det bli så påtagligt nu på sommaren. Speciellt när man sitter i den varma lägenheten. Man vill ju liksom hellre bara vara hemma-hemma och sitta på altanen, prata om bra saker, träffa sina syskon och syskon barn. Kanske åka lite båt? eller åtminstone kunna ta sig ett litet dopp. Ja, eller grilla?
Nej, det finns ju inget som hindrar mig egentligen. Det gör det verkligen inte. Men det blir liksom bara inte av. Dels är det resvägarna och sen blir man lamslagen av det höga priset på biljetter. Man vill ha körkort och bil osv.

Näe, men jag ska träffa hela bunten snart på en härlig tripp till Delsbo. Det ska bli bra härligt det! Som jag har saknat det där. Ge mig helst nu, typ.

Näe, nu ska jag Msn:a klart och sedan sova kanske?


PEPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?

ica eller?

Alltså vad hände här? när jag kommer hem ligger ett litet kuvert på mitt golv framför dörren. Jag öppnar det förståss i snabb hastighet och inser att jag håller i 500 spänn. I matkuponger. Vem gav mig detta? vem vet att jag inte kommer ha råd med mat denna månad? Det finns inte något som helst tecken på vem det kan vara för det står absolut ingenting på det vanliga kuvertet. Och det kan ju inte var Ica sjäva? för inte har jag något icakort. Och vad skulle dem tjäna på att bara ge ut? kom igen, vad är detta? nu vart jag svinglad igen! Tack ica eller nån?


dagdrömmer

Det ringer och jag svarar.

Jag: Qc Sara!
Telefon: Hej Sara, mitt namn är ......... och jag ringer från ........!
Jag: ..............ja...ha
Telefon: Vi försöker igen. Hej mitt namn är ......... och jag ringer från ........!
Jag: .........ja...ha, .....hej?(säger jag lite dagdrömmande)
Telefon: Jag ringer för att säga att jag snart ska leverera en dokumentärfilm med Michael Jackson som bla bla bla
Jag: Okej jag ska kolla!
Telefon: Okej??
Jag: Nej jag hittar den inte, vad hette den?
Telefon: eh, den heter ...men vad har det för betydelse? jag ska ju bara leverera den.
Telefon: ...............hallå?
Jag: Ska du komma hit med den?
Telefon: Ja sara, jag ska leverera bandet.
Jag: Jahaaaaa, du tänker så!
Telefon: Jag det är lite så jag jobbar.
Jag: just det. Ah men vad bra. När kommer den?
Telefon: Snart, två mastrar.
Jag: Levererade hit?
Telefon: Ja, precis. Levererade till er.
Jag: okej, bra. Hejdå.


Jag vet inte, det var inte ens kul. Men som jag skrattade efter det telefonsamtalet. Jag tänkte inte alls på vad jag sa och det han berättade för mig var fullkomligen okänt helt plötsligt. Jag fick fullkomligen hjärnsläpp och fattade ingenting.

ganska glad

Men yes, jag är förkyld igen. Trodde det skulle stanna med lite snor och nysningar men nej, nu har jag blivit täppt och börjat tappa smaken. Fy fan vad jag hatar detta! Vad har jag ens gjort för att förtjäna det? "nu är du förkyld igen" kommer pappa säga. Shit vad ångest.

Jobbet känns som en evighet också. Alla vill ha något med Michael Jackson men det finns inget. Och tiden går fan inte fort. Jag vill bara hem och ta fredag med min bärbara dator. Åhnej. Bara det inte tar 1 timme och 45 minuter med bussen som det gjorde igår. Inte najs.

Nu lät jag sådär bitter. Men nej, jag är ganska glad :D



bild från google


betänkligheter

Ja här sitter jag och tittar på "Sommar med Ernst". Han är bra härlig han och dessutom så är han hemma hos en jobbakompis föräldrar idag så det är lite extra kul. Jag känner mig även lite hungrig. funderar på att koka färskpotatis och panera lite aubergine. Det vore inte helt fel. Det skulle ärligt talat sitta jättefint...

Snart är det hultsfred också. Shit det kommer bli så jävla kul!!!




färga håret skulle man ju vilja göra..också

ujuj

Oj vilken snygg kille! och trevlig är han också. Hehe

helvete vad bra

Okej som jag tidigare nämnt så har jag klagat på min Mac som jag fick låna när min Pc gett upp. Den har bara kunnat gå in på väldigt få sidor som jag brukar gå in på, den har inte kunnat laddat upp bilder, den var seg, den har varit jävlig och oförstårbar. Som jag har gnällt och sörjt min gamla Pc som inte till slut orkade längre. Min pappa och mina bröder sa att den var ett hopplöst fall. Men nu, nu helt jävla plötsligt så löser sig allt.

Det var nämligen såhär. Jag hade klagat som fan till min pappa och bett honom fixa skiten för jag stod inte ens ut att titta den där macen i ögonen/skärmen. Så igår (läs onsdag) var han hemma hos mig för att fixa den medans jag var på jobbet. När jag sedan äntligen kommer hem och känner för att äntligen lägga upp lite bilder på bilddagboken så är det något som bara inte stämmer. Det ligger en ny bärbar dator på mitt köksbord och jag bah neeeeeeej, nu glömde han sin egen dator. Jag hade inte en tanke på att det kunde vara min nya dator som jag skulle komma älska senare på kvällen. Jag ringde snabbt upp och var lite irriterad. Jag sa "vems dator är det här? varför ligger den på mitt bord? och varför fungerar inte min gamla Pc/Mac som ni skulle fixa?" (okej, så otacksamt lät jag inte). Men han bah ehhhhhhh "det kanske är din nya bärbara dator".

Ja, jag bah, VA? äru knäpp eller? jag var så jävla rädd att jag skulle fått den en tag men sen sa han att han hade köpt den på avbetalning och att jag skulle betala honom med typ 50 spänn i månaden i flera år. Hahahahah. 
Ja bah ja tack gärna liksom. 
Jag pallar inte att jag har fått så mycket bra grejjer den senaste tiden. Det känns lite tungt eftersom jag har väldigt svårt för att ta emot saker. Sen vill jag inte framstå som bortskämd heller. Men jag vet ju trots allt inombords att jag inte är det.
Jag vill bara säga TACK SOM FAN till min fader och styvmor. Helvete vad bra ni är.    

potis

Åhnej, det känns det lite jobbigt. Jag är fruktansvärt trött och Claes af Geijerstam har en stört ful jacka. Den är liksom i koskinn, och då menar jag verkligen koskinn. Den är vit med bruna stora fläckar. Inte okej om man frågar mig.

Potatissalladen igår vart föressten riktigt jävla god. Inte visste jag att jag var bra på mat. Hehe.
Lite Creme Fraishe, purjolök, hackade pickels, potatis, färska champinjoner och rätt krydding, and there you go! Den vart jävligt matig då jag tog allt gott jag kom över. Men shit vad god den vart. 

RSS 2.0