background: url('http://www.johnny-tapete.de/system_upload/images/modulo2dev_produkte_00000912_2.jpg') repeat;

väder som är här för att stanna

Vilket jäkla väder som håller i sig. Solen lyser som om det inte fanns en morgondag. Men det gör det ju.

Ja, och här sitter jag i typ vintekläder. Jag verkar inte ha någon som helst känsla hur man klär sig somrigt. Jag hatar att visa mina armar och fenomenet färg-glatt verkar inte längre existera i min värld. Nej så jag sitter här med min komplex outfit. En sjal som gömmer min hals, strumpebyxor som täcker hela benen med FULA benvärmare längst ner för att ta bort fokuset av mina koben. En klänning som inte sitter "figurnära" på något sätt. Det är grejjer det.
Javisst, man kan känna sig lite fångad i sig själv när man beter sig såhär. Men vad ska jag göra åt saken. Det vore storsint av mig att säga att ingen skulle bry sig om jag visade det ena eller det andra. Och jag kan ju inte bara sluta bry mig. För sånt klarar ju inte jag av...hehe.

P3 rular!

Fa-an! det är inte roligt längre med svullna halsmandlar som inte gör ont. Det låter som att jag hat gröt i halsen, åtminstone är jag den enda att tycka det. Det är lite som att ha en vaxpopp då man inte hör något på ena örat. Man blir liksom så less och nedstämd. Det blir liksom jobbigt när man inte kan använda sinnerna som man alltid gjort. Om nu rösten är ett sinne? Nej, men okej. Ni fattar?

Positivt för idag är att jobbet har goda mandariner! och att....Alex Schulman var i P3.

Jag vill det

Så charmigt. Imorse när jag kom till jobbet och gick till köket för att lämna matlådan stod där en massa små korta asiat-tanter och sjöng en sång i olika stämmor. Haha, det var ett alldeles förträffligt välkomnande ska jag säga er!

Förövrigt så är jag inge vidare bra på det här med blogg. Jag vill bara att ni ska veta att jag vet det.


tacktacktack

Jag säger bara,  SHIT MAJBRITT!
Idag har jag nämligen fått se programmet jag ska vara med i nu på onsdag. Jag tackar Nordisk Film för att jag inte är med så mycket, tack tack tack. På riktigt, jag hade nog fallit i någon mindre depression om jag hade varit mer mycket så mycket mer med tanke att man både ser ut och låter mycket annorlundare. Fortfarande ser jag ut som stryk men det kunde ha sett värre ut! Woho, here I come onsdag!

RSS 2.0