background: url('http://www.johnny-tapete.de/system_upload/images/modulo2dev_produkte_00000912_2.jpg') repeat;

jävligt Big deal

Bara så att ni vet. Imorse var min mammas bästa kompis på nyhetsmorgon på tv4 och skrapade fram 2 Miljoner kronor. Jag var tvungen att gratta henne så jag gick för att träffa henne. Stackarn, hon kunde ju knappt prata, ögonen tårades hela tiden samtidigt som hon frågade om det såg bra ut i tv. Ja sa jag och försökte tala med hennes man men han var nästan värre. Helt avslagen men samtidigt lite darrig. Shit, man kan ju undra vad två miljoner gör mot kroppen? men det lär ju smäla, hoppas det iaf. Hursomhelst är jag helt jävla glad för hennes skull. Dessutom är det ju henne + min mamma och hennes dotter som jag ska till England med. Inte helt fel.

Sååå, detta ser ut att bli en bra dag på jobbet. TROTS min näsa  som rinner så pass illa att man inte ens kan dra in eller snyta ut allt. Lägg till en halsont med en viss heshet och korta intervaller på nysningarna samt en hosta som stjälper mer än vad den hjälper och där har du mig. 

ingen big deal

Torsdag, dear beloved torsdag. Som jag har väntat på en vettig dag.  Det spelar ingen roll hur man gör, man kan inte gå o sätta upp mål som att göra varenda vecka bra. Det funkar bara inte. Specillet nu när jag erkänner att jag har tre ganska stora saker som tynger mig vilket leder till en lite svårare vardag. Men torsdagen är här och talar om att det är fredag imorgon och fredag betyder fest. Om jag orkar vill säga. Det är halloweenfest och jag ska vara Pippi. Det känns som en bra deal. Dessutom tror jag att det är imorgon min mors vän skrapar trisslott på tv4 och vinner stort. Vi har nämligen bokat en Englands resa min mor, jag, hon och hennes dotter, så lite extra pengar för hennes skull kanske inte skulle sitta helt fel.


Jag tål visst inte stockholms humor heller, dom skämtar inte roligt.


ont i halsen osv

Det här funkar inte. Jag blir helt mongosänkt här. Folk verkar inte förstå att det kan kännas som mobbig som dom håller på. Men jag vet att när man känner sig så så ska man ge sig av, för då kan det bara bli bättre.

Opålitlig jävla Ipod.

Hellu! Jag är tillbaka hel men aningens pank från helgens alla festligheter. I fredags var jag nämligen först i sundbyberg med min syster och hennes man och käkade Sushi. Sedan for hon och jag in mot centrala stockholm och köpte lite saker hit och dit. Det var saker jag hade tänkt och köpa lääänge men när jag kom hem och gjorde en snabb liten uträkning så insåg jag att det kanske hade vart bättre om jag inte hade köpt allt det där. Det var det ena med det andra och konstigt nog inte ett enda klädesplagg. Det jag köpte var: En stor och lång kvist med låtsas körsbärsblommor, En liten buddha, 2 böcker om afrika, en om Dalai Lama, En fars dag present, present till min syster, ett glas på stadsmissionen, servetter, puder, ett halsband och massa annat tjafs. Helvete vad jag skulle tänkt mig för. Ni vill inte ens veta hur lite jag har kvar att leva för denna månad då jag dessutom fick en jävla elräkning på 700 spänn mer än vanligt.
Nu blir det till att sälja saker på tradera och blocket.

En annan grej jag köpte/infrskaffade var en ny piercing. FANTASTISKT! bild kommer sen I guess.

En annan sak. Jag finner min ipod mycket opålitlig samt obehaglig. Vad är det frågan om när den spelar musik fast den är avstängd? jag menar, den kanske är på men själva displayen lyser inte. Det finns inte ens en text. Den ser precis ut som om den skulle vara avstängd. Så jävla typiskt nu när jag fått en massa nya skivor in på den.

Jag antar

Vilken fin liten situation jag sitter i på jobbet. Det är storstädning idag och med storstädning menas typ att lacka om golvet. FINT! jag sitter ju jävligt bra till då måste jag få säga eftersom jag inte har någonstans att ta vägen. Dessutom är männen som jobbar tysta så dom säger inte om det är vanligt vatten dom har på golvet eller sånt där plack. Man får bara anta. Så nu sitter jag här i ett hörn på en stol och antar att jag inte kan gå här i från föränn om två timmar. Det luktar ju liksom målafärg så jag antar att det är mer plack en vatten. Ont i huvudet får man också. Men det är bara att bita ihop.

I'm the Master.

Jag är helt ensam på min avdelning idag där vi brukar vara minst 20 st. Den känns märkligt att styra fortet alldeles själv fast ändå rätt kul. För nu kan jag som laktosintolerant dricka liiiiite choklad och slippa bry mig om min mage kurrar så det låter som jag fiser. Rätt soft osv.

Föressten! Vad är det med alla som går upp på cyklar helt jävla stört? ni vet sådär som man står liksom med ena benet på trampan och puttar upp lite fart med det andra bakom seeeeeeeen sätter man det benet över till den andra trampan, fattar ni?  som en kärring helt enkelt. Saken är den att det är inte bara kärringar som gör sånt, även gubbar och män. Igår höll tilloch med en man i medelåldern på att sparka mig i fejjan på grund utav det där jävla sättet att sätta sig på cykeln. Fan ta dom!


Fint

Sådäja. Då har man spillt ut vatten över hela skrivbordet med alla nya viktiga papper. Inga konstigheter.


Många inlägg idag alltså.

hej, ett framtidsmål tack.

Jahaja, jag skulle tydligen luncha med min bror idag. Det förgyllde ju dagen lite kan man ju säga, det vart ju tillochmed sushi och han bjöd. Fast helt övertygad är jag inte att mitten av denna vecka kommer bli bra. Jag vet, det kan uppfattas som att jag tjatar om denna mitt-vecka men det är faktiskt så att jag har börjat sätta upp nya mål. Eftesom mål man hade innan man slutade gymnasiet inte direkt är detsamma mål som man har nu. Faktum är att jag inte har några mål alls nu. Åtminstone skulle jag vilja påstå det. Hursomhelst! mina nya mål som jag har kommit på kan vara att försöka göra varje vecka till en bra vecka. Det kan låta aningens klyschigt osv men faktum är att det är en bra inställning. Jag menar, att försöka göra varje dag till en värdefull dag är ju fullkomligt omöjligt och på något sätt överskattat. På en vecka har man liksom fler dagar på sig, fler chanser. Kolla bara på denna vecka!

Måndag: En kär vän vid namn Amanda kommer till Uppsala. Hon går på egen hand ifrån stan till mig utan att igentligen hitta. Hon kommer lite "Vilse" och ringer mig. Jag står då för tillfället och lagar pannkakor men hoppar ganska direkt på cykeln för att hitta henne. Det gällde att handla snabbt tänkte jag och ville spela hjälte då hon plötsligt ringer och säger att hon står vid min port. Det var roligt. För jag var ju allt annat än hemma. Sen käkar vi pannkakor och kollar in säsongspremieren av nya PRISON BREAK. 

Tisdag: hon sover över, vi går upp. Snackar en jävla massa. Sen går vi till stan, köper picknick och sen åker hon hem. Jag kommer hem, lagar mat som jag ska ha till matlåda och sen somnar ganska hårt. 

Onsdag: Jag kommer till jobbet, spiller kaffe över skrivbordet. Känner att jag får en massa pikar. Eller okej, det är jag som egentligen trycker ner mig. Lunchar med min bror och hans tjej. Går i en fucking blåst så löshåret syns. Helvete vad jag hatar när det blåser. Sen så läser jag på någons papper att jag är Retard. Jag är inte övertygad än. 

To be continued... 

Alla tiders.

Alltså jag vet inte..Mitten av denna vecka börajde med lite katastof. Jag spillde kaffe på alla mina viktiga papper på hela skrivbordet på jobbet. Inte alla tiders om man säger så.

Men på't igen bah! snart är det måndag igen och då är det Prison Bräääjk!! :D


Det blir vad man gör det till.

Denna vecka har börjat helt bra, den kommer dessutom sluta med roligheter. Så nu hoppas jag bara att mitten av veckan blir perfekt också.


Allvarligt

Jag ställer mig liksom frågan, Vad är det här nu då?! Här har jag gått och startat en blogg som jag pratar vilt och brett om hur seriös och bra den ska vara. Det funkar inte så, jag tar mig själv på för alldeles för stort allvar, framförallt denna blogg. Jag menar kolla, jag har ju inte direkt skrivit varenda dag. Inte ens på länge.
Jaja, det kanske får bli en ändring på det helt enkelt.

Ett krisläge jag lever i just för stunden är att jag inte har några pengar. Inga pengar alls  Och med den förtydelsen menar jag att jag vekligen inte har det. Ni vet, inte ens så man har några enkronor i någon burk eller gammal jackficka. Helt slut, helt jävla överallt. Visst den 25:e är på lördag så vi får pengar den 24:e. På fredagen. Mmm på fredag. Hehe, det är söndag idag. Saken är den, jag klarar mig. Visst!.....MEN jag råkar var en såndär förbaskad rökare som vill ha en cigg då och då.  Ni vet en sån som planerar sina bussresor efter ciggen, en som luktar tant, en som tvingar dig att gå ut på rasten när det är svinkallt för lite sällskap, en som sitter och tittar med ögonen i kors hur man formar röken, en som tycker det är socialt och definitivt en mysfaktor, en som måste ha en cigg för att lugna nerverna eller få en bra start på dagen, en som luktar på sina två fingrar så det ser porrigt ut. Nej fy fan. Jag vet att det finns nakdelar men vill jag sluta eller? Nej. Såååå jag vill ha råd med cigaretter men jag har inga pengar, kort och gott. Så, nu får ni tycka synd om mig.  


Ingen Rubrik

Fan jag har aldrig något att säga när jag befinner mig mitt i helgen.


Vuxenpoäng

Nedan följer en lista på fem saker som jag lyckats åstakommit de senaste två dagarna. För mig känns det som skrämmande vuxenpoäng, men vad vet jag? jag kan ha fel där...

1.  Jag har bakat bullar. (Jaha? Nej det kanske inte är så vuxet, men själva grejjen att ge bort bullar i små förslutsbara påsar som gammla tanter gör är vuxet!)
 
2. Jag har ringt både mor och far och småpratat. (Också här, JAHA? men då vill jag göra det lite tydligare med att säga att JAG har aldrig själv ringt och undrat hur det är, det är alltid dom som har gjort det. Jag antar att det tidigare kanske inte legat i min natur. Men nu gör det tydligen det. Vi pratade dessutom jättelänge om saker som jag aldrig tidigare pratat med dem om.)

3. Pantat 116 burkar utan att skämmas och fått över sextio kronor som jag kunde köpt vad jag ville för. Jag köpte Vim. Skrubbmedel alltså.

4. Kommer hem runt tio tiden på kvällen och är trött efter dagens arbeten. Börjar skura ur kylskåpet. Slänger det som är gammalt, justerar några hyllor. Tvättar och tvättar..

5.  Kollat på "Världens härligaste män" på femman och sagt högt för mig själv, "Men herregud, det är väl inte bara ytan som räknas?" Hehe, Förklaringen där är att jag har varit vääääääääldigt kräsen.


Jag tror jag har bestämt mig.

Såhär ser mina veckor ut. Jag är ledig måndagar, tisdagar och fredagar plus helgen. Alltså jobbar jag bara onsdagar och torsdagar. Jag är inte deltidsanställd, jag är timmis. Jag klarar hyran och lite till. Lite till. 
Det jag vill säga är att jag är hyffsat trött på skiten. Jag har kommit in i rutiner jag inte vill ha. Jag är dessutom skitbekväm med att vara ledig så mycket. Däremot tänker jag inte bli någon soffliggare, jag ska vara en arbetarkvinna som kan ställa sig på jobbet och skrika "Kamrater! en för alla, alla för en". Eller det kanske va o ta i men jag tänker ialla fall inte acceptera detta läge..om jag ska ha ett jobb vill jag åtminstone kunna trivas med det.

Så idag har jag nog bestämt mig. Idag är det jag som kollar igenom Cv:et som ligger och trycker på skrivbordet en sista gång. Sen ska det skickas iväg och folk ska vilja ha mig. Jag ska säga upp mig som timmis på detta media företag och ta mig an alla jobberbjudanden.  Jag ska hitta ett jobb jag ska trivas med, skitsamma om det inte är vad jag hade som mål. Skitsamma allting typ. Jag vill bara känna mig nöjd med det jag åstakommer.


vilken grej.

Jag tror jag vill ha ett litet barn jag kan plocka fram när man inte orkar med sin gråa livssituation. Ett barn som ska vara ivrig på att lära sig nya saker samtidigt som den är lugn och fundersam. Eller så vill jag ha en gammal vän. En gammling som man kan gå hem till och bara spela kort eller bingolott, eller sitta och lyssna på gammal historia. Inte som ett tidsfördrvi utan som ett umgånge utöver det vanliga. Kanske för att få lite nya perspektiv på livet, se lite utanför sin egna bubbla samtidigt som man gör nått bra? Det vore nått...


Måndagsbarn.

Hoho..redan måndag!? det känns välidgt märkligt må jag säga. Helgen for iväg utav bara helvete. kort o gott. Fredagen var jag ute, det slutade med att jag gick hem aningens nere..kan tyvärr inte gå in på varför. Det är någonting jag bearbetar med mig själv. Lördagen var misär, men rätt skön ändå. Clara kom senare med en jävla massa godis och grejjer. Vi var ju tvugna att kolla in Alex Schulman på "Sing Along", Fantastiskt! Söndagen var mest en vanlig söndag.

Men idag har det bakats. För idag skulle man ut på picknick i höstvädret. Det Blev morotsbröd och pizzabullar! FY faen..det satte sig som en fet snorloska. Hårt och obearbetligt.
Så här kunde det se ut t.ex








FÖRESSTEN!!!

DEPECHE MODE
kommer till Arvika, JA du läser rätt om du inte redan visste det. Hursomhelst, HÄR ska det kirras biljett så jävla hårt! fy fan vad glad man kan bli liksom.

lite elakt kanske

Finally! dagen börjar gå mot sitt slut och jag kan faktiskt inte vänta på att få sätta min fot på vidriga Stockholm T-central för att därifrån ta mig hem. När jag säger att Stockholm central är vidirgt tänker jag inte på att det är smutsigt, för så fin är jag inte. Jag tänker mer på hur folk bara rusar fram och tillbaka och har så jävla brottom hela tiden. Dessutom HATAR jag dessa rullväskor som jämt går i vägen för en om man själv för en gångs skull skulle ha brottom. Man vill bara sparka sönder dem liksom, det gnager som en liten tvångstanke. Folk är otrevliga och går in i en, och det är där allt mitt hat över stockholm flyr ur mig. Jag känner liksom att detta är inte min stad och jag är inte det minsta rädd för att det aldrig kommer bli det heller. Jag blir på något sätt tacksam för att jag kommer från "landet" men skäms fortfarande för att det jag kallar "landet" är antingen en förort till stockholm eller ligger i samma landskap som stockholm. Fast sen sa någon smart att det är ju inte på T-centralen alla stockholmare hänger, Det är ju där alla turister är. Jag tog till mig det liksom men tror inte det är sant. Det är klart att dom som bor i stockholm är på t-centralen. Så ja, här sitter jag och drar alla stockholmare över en kam, åter igen som en bitter jävel. Det är samtidigt fel av mig, jag vet. Jag känner ju trots allt några stockholmare, min bror är en t.ex. Men jag orkar faktiskt inte bry mig, denna stad våldtar liksom min vardag då jag tvingas komma hit för att jobba. Så även om det finns undantag så tänker jag nog fortsätta dra alla över en kam.

Forever Fredag

Ja och när Fredagen ÄNTLIGEN kommer är allt förlåtet.

Nej inte resa.

Åhhh, jag och några kompisar har planerat Berlin lite senare denna månad men jag inser nu att jag inte kan följa med. Det känns förjävligt med min lilla ekonomi. Jag vill ju stenhårt men begränsas liksom. Det är svårt att försöka vara ung. Man vill ut och resa men har inget bra jobb på grund av att det inte finns några. Vilket problem det är liksom.

Lite pö om pö

Herregud! hur ser jag ut kan man ju undra? Folk skulle ju kunna tro att jag inte har en dusch hemma, fast jag har det. Det är bara shampoot som är lite halv slut. Nejrååå, riktigt så illa är det inte. Jag hatar bara när min snelugg ska hålla på att separera så det ser ut som man försöker dölja någon form av svål. En annan sak. Jag undrar om jag ska till tandläkaren imorgon?! Dom borde ju skicka ett sånt där påminnelse sms snart så jag slipper ringa för jag tycker nämligen att alla sådana "Vuxensamtal" går åt helvete. Man börjar liksom stamma och vet inte vad ord betyder helt plötsligt. Faaaaast ändra läkartid ingår ju i livets lopp, det borde sitta i benmärgen. Så jag antar att jag måste ringa. Fuck. Jaja, Imorgon är det fredag och jag kommer sannerligen vara skapligt trött mot kvällskvisten. Men det kommer inte att passa sig. Jag ska nämligen till en god vän och äta mat och hon ska blanda drinkar så det måste införskaffas en vodka. Jesus! Sen ska vi ut på Dmz, Yes!! Body synthare är det hetaste..NOT! hahaha. Det kommer bli gö'tt iaf :D

kul.


schön lista.

Tre namn du går under: 1. Sara 2. Sara 3. Sara Tre saker som skrämmer dig: 1. Att gå ensam ute när det är mörkt för då är jag mest rädd för vilda djur. Mest grävlingar. 2. Naturkatastrofer 3. Misshandel. Det ser så jävla vidirgt ut. Tre saker du har på dig nu: 1. En svart klänning 2. En brun/Beige gubbväst 3. Strumpbyxor Tre av dina favoritlåtar (just nu): 1. Nouvelle Vague- Dance with me 2. The Mary Onettes - Pleasure song 3. Talking Heads- Psycho Killer Tre sanningar: 1. Jag vill Pierca mig igen fast denna gång i underläppen. 2. Jag får ca. 6000 i lön 3. Jag kan inte planera. Tre av dina hobbys: 1. Cykla 2. Försöka Meditera 3. Försöka komma på en till hobby. Tre saker du verkligen verkligen vill ha: 1. En skön Soffa 2. En stor tjock "Buddah" 3. Riktigt långt hår.

Wohow!

Vilket lyft! Det är onsdag, vilket betyder halva veckan kvar. Jag är hungrig och ska sätta tänderna i en god matlåda. Idag blir det potatismos med sesamnuggets! och DESSUTOM en avocadohalva. Jag tror fan inte att jag är sugen på något annat. Finns det inte ett ordspråk som heter typ.."Det är dom små sakerna...(blabla?!)" Det stämmer nog hursomhelst.

RSS 2.0